Doi dintre jucătorii puși pe lista neagră de Petrolul au ajuns la Steaua. „Antrenorul Daniel Oprița i-a convins să se alăture echipei din Ghencea”

Doi dintre jucătorii puși pe lista neagră de Petrolul au ajuns la Steaua.**

Petrolul este pe punctul de a scăpa de alți doi jucători trecuți pe lista neagră în această iarnă. Alexandru Zaharia și Mădălin Mihăescu n-au mai fost doriți de echipa ploieșteană și pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, iar aceștia sunt aproape să semneze cu Steaua, club care activează în Liga a 4-a București.

Aduși la Petrolul cu gândul că experiența lor din Liga 1 va ajuta Petrolul să promoveze în acest sezon, Alexandru Zaharia și Mădălin Mihăescu au avut prestații modeste în prima parte a sezonului, în care echipa a terminat tocmai pe locul 8. Cei doi jucători au fost puși pe lista neagră de președintele Marius Stan și noul antrenor Costel Enache și, după o perioadă în care s-au antrenat separat, și-au găsit o nouă echipă unde să își continue cariera.

Daniel Oprița, un antrenor care i-a mai avut sub comandă pe Zaharia și Mihăescu, le-a întins o mână și i-a luat la Steaua, echipă care vrea ca în acest sezon să nu mai rateze obiectivul de a promova.

„Antrenorul Daniel Oprița i-a convins să se alăture echipei din Ghencea pe Mădălin Mihăescu și Alexandru Zaharia. În turul campionatului, cei doi au evoluat pentru Petrolul, iar cu tehnicianul Stelei au lucrat la Juventus Colentina.

Steaua este foarte aproape de a mai semna cu doi jucători experimentați pentru a fi sigură de promovarea în liga a treia. Mădălin Mihăescu și Alexandru Zaharia, care au fost pregătiți și în anii trecuți cu Daniel Oprița antrenor, au reziliat contractul cu Petrolul și se antrenează în aceste zile cu roș-albaștrii. Mihăescu poate evolua ca fundaș central și mijlocaș defensiv, în timp ce Zaharia poate fi folosit atât ca mijlocaș de bandă, sau în spatele vârfului.

Mădălin Mihăescu, în vârstă de 31 de ani, a evoluat în Liga 1 pentru Daco-Getica și Poli Iași
Alexandru Zaharia (29 de ani) a jucat în Liga 1 pentru formații ca Poli Iași, Gaz Metan, Turnu Severin, Oțelul sau Daco-Getica”
, a anunțat Steaua.

Liviu Băjenaru, Robert Elek, Valentin Bărbulescu, Ovidiu Morariu, Rareș Enceanu, Paul Antochi, Andrei Neagoe, Florin Răsdan, Marian Neagu sau Horia Iancu sunt jucători cu experiența cel puțin Ligii 2 pe care Steaua îi are în lot.

Ce au făcut Zaharia și Mihăescu în tricoul echipei Petrolul în acest sezon:

ALEXANDRU ZAHARIA (29 ani), mijlocaș – 10 meciuri, în cinci a intrat ca titular și într-unul a fost înlocuit, 1 gol
MĂ‚DĂ‚LIN MIHĂ‚ESCU (31 ani), mijlocaș – 14 meciuri, în opt a început ca titular și într-unul a fost schimbat

Cezar Lungu, Ștefan Bărboianu, Petru Racu, Alexandru Munteanu, Ionuț Cioinac, Mădălin Mihăiescu, Cătălin Ștefănescu, Alexandru Zaharia și Bogdan Gavrilă sunt jucătorii puși, inițial, de Petrolul pe lista neagră. Ulterior, Lungu și Bărboianu au fost reprimiți în lot.

Cioinac e dorit de Erik Lincar la Turris Oltul Turnu Măgurele.

Foto: CSA Steaua

Pe aceeași temă