Steaua are în probe un mijlocaș congolezo-belgian. A jucat la echipa U19 a celor de la Charleroi și ultima dată a activat în Luxemburg

Marius ANGHEL 31 Jan. 2023, 20:22 Liga 2

Steaua își continuă pregătirea de iarnă la propria bază sportivă, în Ghencea, după ce a renunțat să meargă în Antalya (Turcia), dar și la Forban.

În această săptămână, sub comanda antrenorului Daniel Oprița a ajuns și un belgian de 26 de ani, Fortune Katalay, pe care îl va testa cel puțin în amicalul cu Viitorul Dăești.

Momentan, clubul lider în Liga 2 după primele 16 etape nu a perfectat nicio achiziție în această iarnă, însă Oprița spunea că Cosmin Ciocoteală și Kayondo Mahadi Mahrez l-au convins și spera ca aceștia să semneze săptămâna aceasta.

Fortune Katalay, în teste la Steaua

În afară de Cosmin Ciocoteală, fundaș masiv de 25 de ani de la CSM Alexandria, fost la U Craiova, și Kayondo Mahadi Mahrez, atacant de 26 de ani originar din Uganda și care în România a mai activat la ACS Poli Timișoara, CSC Ghiroda și Giamata Vii și CSM Deva, ultima noutate din lotul Stelei este un belgian cu origini congoleze.

Fortune Katalay are 26 de ani, este mijlocaș stânga sau atacant, iar ultima echipă la care a activat este SC Bettembourg, o formație din liga secundă din Luxemburg.

În cariera sa a trecut pe la RSC Charleroi U19, RCS Verviers, RFC Seraing, URSL Vise, RFC Meux (toate din Belgia), Sandhausen II (Germania), RUS Givry (Belgia), Berbourg și SC Bettembourg (ambele din Luxemburg).

La Steaua a ajuns în această săptămână și va fi testat de Daniel Oprița.

”Un nou jucător în probe la Steaua București!
Din această săptămână, echipa de fotbal Steaua București are în probe un nou jucător. Este vorba de belgianul Fortune Katalay. În vârstă de 26 de ani, Fortune joacă ca mijlocaș stânga și s-a format la juniorii lui Charleroi.
Fortune Katalay are dublă cetățenie, belgiană și congoleză, și a venit în Ghencea de la formația SC Bettembourg (locul trei în Liga a II-a din Luxemburg).
Primul meci în care Fortune Katalay va fi văzut la lucru va fi mâine, de la ora 14:00, în direct pe canalul de YouTube Steaua TV, în amicalul dintre Steaua București și Viitorul Dăești (L3)”, a anunțat Steaua.

Steaua are următorul amical cu Viitorul Dăești

Steaua a disputat până acum un singur meci amical, cu CS Păulești, pe care a învins-o cu scorul de 7-2 în Ghencea.

Următorul test îl are programat mâine, 1 februarie, de la ora 14:00, pe teren propriu cu Viitorul Dăești (Liga 3). Până la reluarea campionatului vor mai întâlni Metaloglobus (4 februarie, ora 12:00), Progresul Spartac (8 februarie), Viitorul Șimian (11 februarie), CSM Slatina (15 februarie) și Concordia Chiajna (18 februarie).

Liga 2 se va relua în ultimul weekend al lunii februarie, iar Steaua va întâlni în deplasare Unirea Slobozia.

Foto: Steaua București

Marius ANGHEL 31 Jan. 2023, 20:22 Liga 2
Pe aceeași temă