Daniel Oprița a micșorat vacanța jucătorilor. Steaua se reunește mai repede

Andrei PASCU 09 Jan. 2024, 18:31 Liga 2
Daniel Oprița a micșorat vacanța jucătorilor. Steaua se reunește mai repede

Steaua a decalat data reunirii! Dacă în primă fază Daniel Oprița a decis să aibă prima dată jucătorii la pregătire la 15 ianuarie, acum clubul a emis un comunicat prin care precizează că reunirea va avea loc, până la urmă, în cursul acestei săptămâni, miercuri, 10 ianuarie.

Așadar, vacanța jucătorilor a fost redusă cu aproape o săptămână, iar mai multe informații vor fi oferite în ziua reunirii.

Steaua a schimbat data reunirii

Dat fiind faptul că are condiții foarte bune în baza din Ghencea, Steaua va organiza cantonamentele acasă, Daniel Oprița decizând să programeze două. Referitor la prima ședință de pregătire, aceasta va avea loc în cadrul Complexului Sportiv Steaua, miercuri, cu începere de la ora 16:00.

Rămâne de văzut dacă vor fi decalate și stagiile de pregătire sau partidele amicale. Conform informațiilor de până în acest moment, primul meci amical va avea loc cu două zile înainte de intrarea în primul cantonament. La 20 ianuarie, Steaua va întâlni Agricola Borcea, formație din divizia a treia.

Vacanță mai scurtă pentru steliști

În urmă cu o lună, Daniel Oprița a decis să programeze două cantonamente, cu 10 zile de ”pauză” între ele, iar al doilea amical trebuie să aibă loc, teoretic, la 27 ianuarie, cu Progresul Spartac.

FOTBAL

Steaua București se reunește mâine!

Echipa de fotbal Steaua București se reunește miercuri, 10 ianuarie. Antrenorii Daniel Oprița și Fane Nofitovici au convocat lotul la baza din Complexul Sportiv Steaua la ora 16:00 și, după o mică ședință, se va efectua și cel dintâi antrenament din 2024.

După 15 etape, Steaua ocupă locul 7 în clasamentul Ligii a II-a, sezonul 2023-2024, cu 22 de puncte.

Mai multe detalii despre programul echipei până la reluarea campionatului, prevăzută pe 24 februarie, în zilele viitoare”, a anunțat Steaua.

Steaua, o plecare și cinci jucători puși pe lista neagră

Până acum, Steaua a anunțat cinci jucători care nu mai intră în calculele staffului tehnic pentru partea a doua a sezonului. Daniel Oprița a hotărât că nu va mai miza pe Tsvetelin Chunchukov, Mario Topuzov, Alexandru Boiciuc, Alexandru Buziuc și Rareș Enceanu.

Până acum, un singur jucător a plecat de la Steaua, Ionuț Pop (foto articol), care s-a întors la FC Hermannstadt, de unde a venit în vară.

Steaua, aproape de play-off-ul Ligii 2

În continuare, ”militarii” au ca obiectiv intrarea în play-off. Încep anul de pe locul 7 în clasamentul Ligii 2, cu 22 puncte acumulate în 15 partide, la egalitate cu Concordia Chiajna, ACSM Ceahlăul și FK Miercurea Ciuc, locurile 8, 9 și 10.

Steaua este la un punct de poziția a 6-a, pe care se situează Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-petra-si-alexandru-faragau-nu-mai-continua-cu-ceahlaul-19297017

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-a-reziliat-cu-cs-mioveni-19297009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-nastasie-si-eric-vinau-s-au-despartit-de-csc-selimbar-19297006

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-amariei-s-a-despartit-de-csc-dumbravita-19297007

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gemenii-erico-si-elton-da-silva-vor-juca-din-nou-impreuna-19297000

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-s-a-reunit-cu-21-de-jucatori-prima-plecare-e-unul-dintre-cei-mai-experimentati-fotbalisti-din-lot-florin-maxim-a-fost-o-vacanta-cam-lunga-dar-benefica-19296969

Andrei PASCU 09 Jan. 2024, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă