Steaua a plecat în cantonamentul din Bulgaria. Printre jucătorii deplasați de Daniel Oprița, un nume nou

Andrei PASCU 10 Jul. 2023, 14:45 Liga 2

Steaua a plecat, luni, 10 iulie, în cantonamentul pe care îl va organiza în Bulgaria, după stagiul de pregătire intern, de la Complexul Sportiv Steaua, din Ghencea. Peste Dunăre, ”militarii” vor disputa mai multe teste.

Două săptămâni va sta acolo echipa lui Daniel Oprița, fiind de așteptat, apoi, la revenirea în țară, să mai dispute cel puțin un test până la debutul noului sezon de Liga 2, la 5 august.

Steaua a plecat în cantonamentul din Bulgaria

În autocarul care a plecat în Bansko s-au aflat 21 de fotbaliști, trei portari și 18 jucători de câmp. Deocamdată, conform informațiilor oferite de Steaua, nu a fost trasat programul meciurilor amicale, urmând a fi comunicat în zilele următoare.

Până acum, Steaua a disputat doar un meci amical, chiar înainte de plecarea în Bulgaria, vineri, 7 iulie, în compania CS Tunari. S-a terminat la egalitate duelul, 2-2, după ce echipa lui Oprița a condus cu 2-0.

Roș-albaștrii au plecat în cantonament în Bulgaria

Formația noastră a plecat în această dimineață spre Bulgaria, acolo unde va efectua un cantonament de două săptămâni, perioadă în care va susține și câteva partide de verificare.

Lotul de jucători care a făcut deplasarea la Bansko are următoarea componență:

PORTARI: Horia Iancu, Ionuț Pop, Adrian Frânculescu;
JUCĂTORI DE CÂMP: Stephan Drăghici, David Maftei, Dean Beța, Costel Avram, Wallace da Silva, Daniel Vîrtej, Adrian Ilie, Mihai Dobrescu, Rober Sierra, Alin Raicu, Valentin Bărbulescu, David Matei, Bogdan Chipirliu, Alexandru Buziuc, Mario Topuzov, Răzvan Florea, Tsvetelin Chunchukov, Alexandru Boiciuc.
ANTRENORI: Daniel Oprița, Fane Nofitovici, Sorin Bobariu.

Programul partidelor amicale din Bulgaria va fi stabilit zilele viitoare”, a anunțat Steaua pe Facebook.

Jucător nou în lotul echipei Steaua, Costel Avram

În lotul care a făcut deplasarea în Bulgaria apare un jucător nou, Costel Avram, fundaș central în vârstă de 21 de ani. El a fost legitimat sezonul trecut la Chindia Târgoviște, unde a prins numai șase minute, într-un meci, în SuperLiga României, și trei dueluri în Cupa României.

În trecut, a mai fost legitimat la Dunărea Călătași și Astra Giurgiu 2.

În această campanie de achiziții, cu Steaua au semnat Alexandru Buziuc (ex CS Mioveni), Mihai Dobrescu (ex UTA), Ionuț Pop (ex CSM Slatina), Daniel Vîrtej (ex Gloria Buzău), Adrian Frânculescu (ex CFR Cluj 2), David Maftei (împrumutat de la Farul, sezonul trecut la Unirea Dej), Alexandru Boiciuc (ex Gloria Buzău),  Mario Topuzov (împrumutat de la CSKA 1948- Bulgaria) și Rober Sierra (ex Spartak Varna – Bulgaria).

Daniel Oprița, despre situația echipei Steaua

Daniel Oprița vorbea despre mai multe probleme ale Stelei zilele trecute, după amicalul cu CS Tunari:

(N.r. – Despre dreptul la promovare) Sper să se rezolve această problemă. Să putem promova. Am vorbit cu comandantul şi mi-a spus că sunt discuţii, sunt şanse destul de mari. Sperăm să avem acest drept până la începerea campionatului. Rămân la echipă, nu m-am gândit la altceva.

E normal să mai schimbăm, să mai venim cu un suflu nou. Vrem să prindem play-off-ul şi după să ne gândim la promovare.

(N.r. despre Adrian Popa) Asta a fost decizia, nu s-a înţeles cu cei din club. Nu sunt alte posibilităţi la momentul acesta, trebuie să ne încadrăm în ce avem, cel puţin în momentul de faţă, până vin potenţiali investitori”.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-succes-in-amicalul-cu-acs-muscelul-campulung-elite-19277074

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ion-cararus-deturnat-de-cs-mioveni-din-drumul-spre-fc-brasov-19277066

https://liga2.prosport.ro/special/dinastia-nemtescu-nepotul-andrei-a-dus-dunarea-giurgiu-in-liga-3-19277057

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-esec-in-amicalul-cu-u-craiova-1948-sa-19277049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-ese-la-scor-cu-fc-hermannstadt-19277041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-bate-tot-in-amicale-19277033

 

Andrei PASCU 10 Jul. 2023, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă