Adversar din Scoția sau Norvegia pentru Corvinul în Conference League, dacă trece de Astana

Marius ANGHEL 05 Aug. 2024, 16:39 Liga 2
Adversar din Scoția sau Norvegia pentru Corvinul în Conference League, dacă trece de Astana

Corvinul Hunedoara și-a aflat potențialul adversar din Conference League, în situația în care trece de FC Astana, cu care se întâlnește în Turul 3 al competiției.

În cazul în care ajunge în Play-off-ul celei de-a treia competiții intercluburi de pe continent, deținătoarea Cupei României va da peste câștigătoarea dublei manșe dintre Saint Mirren FC (Scoția) și SK Brann (Norvegia).

St Mirren FC sau SK Brann, viitorul adversar al Corvinului în Europa, dacă trece de Astana

UEFA a organizat luni, 5 august, la Nyon, tragerea la sorți pentru Play-off-ul UEFA Conference League, tragere în care au fost prezente și CFR Cluj și Corvinul Hunedoara.

În cazul Corvinului, dacă va trece de FC Astana, pe care o va întâlni joi și miercurea următoare, nu joi, în Turul 3 al competiției, va juca în Play-off cu câștigătoarea dintre St Mirren FC (Scoția) și SK Brann (Norvegia).

Turul are loc în deplasare, iar returul se va disputa în România.

”Am aflat potenţialii adversari în cazul în care vom depăşi FC Astana în turul III al UEFA Conference League. În play-off vom înfrunta câştigătoarea „dublei” dintre scoţienii de la St Mirren FC şi norvegienii de la Sportsklubben Brann. Primul meci ar urma să se dispute în deplasare, pe 22 august, iar returul pe 29 august, la Sibiu!
Hai, Corvinu’!”, a transmis Corvinul după tragerea la sorți.

Corvinul a fost unul dintre capii de serie și ar mai fi putut întâlni:

PFC Botev Plovdiv (Bulgaria) / HSK Zrinjski Mostar (Bosnia)
FC Ararat-Armenia (Armenia) / Puskas Akademia FC (Ungaria)
FK Auda (Letonia) / FC Drita (Kosovo)
HNK Rijeka (Croația) / IF Elfsborg (Suedia)

CFR Cluj și FCSB și-au aflat și ele posibilii viitori adversari

  • CFR Cluj, dacă va trece de israelienii de la Maccabi Petah Tikva, va juca în Play-off-ul Conference League cu FC CSKA 1948 (Bulgaria) sau Pafos FC (Cipru).
  • Tot astăzi, FCSB și-a aflat adversarul din Play-off-ul Champions League, dacă va trece de Sparta Praga (Cehia). Va întâlni în ultima fază a preliminariilor câștigătoarea dintre Malmo FF (campioana Suediei) și PAOK FC (campioana Greciei).
  • Altfel, în situația în care va fi eliminată de Sparta Praga, FCSB va merge în Play-off-ul Europa League, unde o va întâlni pe LASK Linz (Austria).
Marius ANGHEL 05 Aug. 2024, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă