„Sper să rămânem în top”

04 Sep. 2009, 19:15 Liga 2
„Sper să rămânem în top

 

De trei ani, Delta Tulcea se luptă cu mari șanse la promovare. O dată chiar a reușit accederea în primul eșalon dar gruparea tulceană a fost nevoită să rămână în Liga a II-a din motive de licențiere.

După trei runde din actualul sezon, Delta este din nou în frunte cu număr maxim de puncte. Antrenorul Constantin Gache speră ca după meciul de sâmbătă cu Tricolorul Breaza să mai treacă în dreptul echipei trei puncte.

„Sper să acumulăm a patra victorie din tot atâtea jocuri dar sunt genul de om care vorbește mai puțin și face mai mult. Nu mă arunc în declarații diverse, vom vedea ce se întâmplă la finalul jocului. Sperăm ca și după acest joc să rămânem între primele echipe ale clasamentului”, a spus Constantin Gache

 

În ceea ce privește meciul de Cupă de miercuri, când Delta va da piept cu Farul, antrenorul tulcenilor a spus: „Sunt farist convins dar aș vrea să bat pe Farul. Nu este însă vorba de o răzbunare, mă găndesc în primul rând că aș dori să aducem la Tulcea o echipă din primul eșalon. În rest, pentru mine, partida cu Farul nu este mai presus decât cea cu Tricolorul Breaza”.

 

Chiar dacă parțial a dominat seria I a eșalonului secund, Constantin Gache este de părere că echipa sa nu ar fi avut viață ușoară dacă ar fi promovat. „Este adevărat că suntem de trei ani în frunte. Cu lotul actual însă, dacă am fi promovat, nu cred că ne puteam situa mai sus de a treia treime a ierarhiei Ligii I”, a spus antrenorul tulcenilor.

 

Delta Tulcea joacă sâmbătă de la ora 11.00, pe teren propriu, cu Tricolorul Breaza. Singura indisponibilitatea din lotul Deltei este Coconașu care nu va evolua din cauza unei accidentări.
 

04 Sep. 2009, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă