Gache a revenit la Tulcea

Liga2.ro 30 Apr. 2014, 16:00 Ligi județene
Gache a revenit la Tulcea

Fostul antrenor al echipei de fotbal Farul și Delta Tulcea, Constantin Gache, a fost numit astăzi în funcția de director tehnic la ACS FC Delta Dobrogea Tulcea. Informația a fost confirmată azi de președintele clubului tulcean, Florentin Manolache. Acesta susține că venirea lui Gache nu va afecta cu nimic stafful tehnic de până acum.

„Venirea lui Constantin Gache reprezintă un plus pentru echipa noastră. Suntem convinși că experiența lui ne va ajuta. Nu îl va înlocui pe Daniel Iftodi, ci va colabora cu el și cu ceilalți membri din staff” a declarat Florentin Manolache care a dezvăluit faptul că tehnicianul constănțean a urmărit din tribună ultimul meci al echipei disputat la Măcin.

Conform declarațiilor președintelui Florentin Manolache, aducerea noului director tehnic al formației tulcene face parte dintr-un plan pe termen lung, clubul tulcean înființat anul trecut cu unul din fondatori Consiliul Județean Tulcea având ca obiectiv promovarea în Liga a III-a anul acesta și respectiv promovarea în Liga a II-a în vara anului viitor.

Trebuie amintit faptul că tandemul Manolache – Gache s-a consacrat anul trecut la Săgeata Năvodari prin promovarea echipei în Liga I de fotbal.

Articol scris de Irinel CĂLIN

Liga2.ro 30 Apr. 2014, 16:00 Ligi județene
Pe aceeași temă