Fost fotbalist de Liga I în pregătire cu Delta Dobrogea

Liga2.ro 24 Jul. 2014, 23:49 Pregătiri, amicale
Fost fotbalist de Liga I în pregătire cu Delta Dobrogea

De două zile, lotul echipei Delta Dobrogea Tulcea are printre jucătorii care se pregătesc sub bagheta antrenorului Constantin Gache un fotbalist care în sezonul trecut a jucat pentru Săgeata Năvodari în Liga I. Prezența sa la antrenamentele celor de la Delta Dobrogea nu are nicio legătură cu restul jucătorilor aflați în probe la campioana Ligii a IV-a tulcene, ci doar cu faptul că fundașul dreapta a rămas fără echipă în momentul de față după încheierea conturilor cu Săgeata.

„Nu mi s-a propus o prelungire de contract și chiar dacă ar fi fost cazul nu aș fi acceptat să mai continui la Săgeata câtă vreme antrenor este Cătălin Anghel. Mă pregătesc acasă, la Tulcea, și aștept o ofertă concretă de la o echipă de Liga a II-a. Au fost unele discuții, dar doar de tatonare.” a declarat fostul fundaș lateral de la Săgeata cu 14 prezențe în Liga I.

Pentru fotbalistul tulcean există slabe șanse ca din toamnă să evolueze la FC Delta Dobrogea chiar dacă aici ar lucra în formula câștigătoare cu care a promovat în Liga I cu Săgeata Năvodari, respectiv Florentin Manolache – președinte, Constantin Gache – antrenor. Pentru echipa din Tulcea, care și-a depus documentele de participare în sezonul viitor de Liga a III-a, obiectivul fixat de principalul finanțator, Consiliul Județean Tulcea, este promovarea.

Articol scris de Irinel CĂLIN

 

Liga2.ro 24 Jul. 2014, 23:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă