Șoimii vrea să aibă „număr la casă” după meciul cu Unirea Tărlungeni. „Să confirmăm creșterea în joc de la Călărași”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 11:56 Liga 2

De la înfrângerile „fluviu” din primele patru runde, Șoimii Pâncota a trecut la 0-2 la Călărași, pe terenul vicecampioanei Seriei de Est a ligii secunde. Deși mai au încă destule lipsuri, „alb-negrii” s-au mai pus pe picioare prin antrenamente, dar mai ales achiziții.

Față de partida cu trupa lui Mihalcea, echipa din Podgorie va conta sâmbătă dimineață (ora 11) și pe Ismaël Sliti Taïder, un mijlocaș central de 19 ani care vine din liga a doua italiană, de la Latina Calcio. A mai apărut și Ionuț Ianc, dar directorul sportiv, Liviu Ilea, speră să-l legitimeze și pe francezul Sarr până sâmbătă.

„Deși am primit întăriri, ne-am fi plăcut să mai avem lângă noi unul doi jucători. Regretăm că l-am pierdut pe atacantul Bola, iar uruguayanul Facundo nu poate fi legitimat deocamdată. Sperăm să ne strângem rândurile, să confirmăm creșterea în joc de la Călărași cu un prim rezultat pozitiv. În acest sens, este foarte important să înscriem măcar un gol, să avem număr la casă. I-am urmărit pe Tărlungeni în partida cu Brașovul, cam știu ceea ce joacă, dar cheia e în primul rând la noi. Dacă suntem ok din punct de vedere mental, avem șansele noastre sâmbătă”, a precizat Dumitru Mitu, care încă îndeplinește și rolul antrenorului la Pâncota, cu toate că la Arad a apărut și noul „secund”, italianul Fausto Salfa, alături finanțatorii Massone și Micari.

Vulpe și D. Popa rămân indisponibili în rândul „șoimilor”.

Tărlungeniul călătorește vineri spre Arad, antrenorul Laurențiu Tudor fiind îngrijorat de faptul că elevii săi ar putea pierde energii importante pe drum. „Sperăm să ajungem cât mai proaspeți la Arad, căci va trebui să muncim pentru cele trei puncte. Pâncota a demonstrat la Călărași că nu mai este acea echipă naivă și fragilă din debutul sezonului. Sigur, încă mai au probleme, sperăm să profităm de ele și să ne luăm punctele. Ne propunem asta etapă de etapă, sperăm să și putem. Le doresc pâncotanilor să-și revină, dar după meciul cu noi”, a declarat Tudor.

Vasile revine după suspendare, în timp ce Bragă este scos din circuit din același motiv.

Formații probabile:

Pâncota: Horvat – Stelitano, Dulap, Ianc, Tugulescu – Taidei, Copilescu – Farcaș, Pătrașcu, Stoichițoiu – Stavarache.
Tărlungeni: Popescu – Ciortan, E. Nicu, Burnea, M. Alecsandru – Mbabi, Zaina – Tigoianu, A. Pătrașcu, G. Mihai – I. Anghel.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 11:56 Liga 2
Pe aceeași temă