Șoimii Pâncota vrea să-și schimbe fața înaintea meciului cu UTA. Micșa anunță legitimarea mai multor jucători stranieri

Marius ANGHEL 13 Sep. 2016, 10:51 Liga 2
Șoimii Pâncota vrea să-și schimbe fața înaintea meciului cu UTA.** Micșa anunță legitimarea mai multor jucători stranieri

Etapa a 7-a a Ligii 2 programează derby-ul județului Arad la fotbal, cu toate că Șoimii Pâncota are tot mai puține lucruri în comun cu Aradul. Patronii vor fi italieni, antrenorii la fel, au sosit deja destui fotbaliști din alte orașe și de peste hotare, iar rezultatele (șase înfrângeri consecutive și un golaveraj de 1-56) nu fac nici ele cinste.

Dar, până una alta, „alb-negrii” în frunte cu Dumitru Mitu vor ajunge sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul „Motorul” pentru a-și juca șansa. La felul cum a arătat jocul lor etapa trecută, contra Tărlungeniului, se pune doar problema diferenței de scor la care se vor impune utiștii, însă până sâmbătă se mai pot schimba niște lucruri.

„Am pregătit contractele a patru fotbaliști străini, între care și unul-doi brazilieni, dar și atacantul de la Brescia care săptămâna trecută nu a putut intra în țară. Totodată, mâine (n.r. – marți) îi așteptăm pe cei doi antrenori, Giancarlo Oddi și Fausto Salfa, care mâine seară ar trebui să conducă primul antrenament. Sperăm să fim cât mai pregătiți de meciul cu UTA”, a spus Dorin Micșa, directorul executiv al „alb-negrilor”.

Într-adevăr, vârful senegalez de 20 de ani, Baba Ndaw Seck (ex. Brescia), este primul ajuns la Șoimii și are mari șanse să fie legitimat până sâmbătă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Sep. 2016, 10:51 Liga 2
Pe aceeași temă