„Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!” se aplică perfect Olimpiei. Promisiunile făcute jucătorilor înainte de Crăciun nu au fost respectate întocmai

Marius ANGHEL 27 Dec. 2016, 14:35 Liga 2

Zicala: „Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!” li se ajustează perfect și conducătorilor clubului Olimpia Satu Mare. Bucuroși că în ultima ședință a Consiliului Județean Satu Mare, de la mijlocul lunii decembrie, li s-a aprobat o suplimentare de buget cu 500 de mii de lei pentru a achita din restanțele față de jucători și alte datorii urgente, șefii echipei care iernează pe locul 4 în Liga 2 nu s-au ținut de promisiune.

Deși inițial le comunicaseră fotbaliștilor că li se vor da două salarii restanțe și o parte din primele obținute în prima parte a sezonului, aceștia s-au trezit în conturi doar cu un salariu și câteva prime, scrie site-ul sătmărean informatia-zilei.ro. Președintele Attila Karda nu și-a putut respecta cuvântul dat, deoarece Olimpia s-a găsit în situația de a achita urgent datoriile față de foștii jucători Rareș Takacs și Ciprian Brata pentru a nu fi depunctată de FRF. Cei doi jucători au câștigat la comisiile federației litigiile pe care i le înaintaseră clubului Olimpia.

„Au apărut câteva probleme cu unele facturi pe care trebuia neapărat să le achităm pentru că altfel riscam blocarea conturilor și de asemenea cu memoriul lui Brata care trebuie rezolvat”, a spus președintele Olimpiei, Attila Karda, la petrecerea de final a clubului din Satu Mare.

Și așa nemulțumiți că urmau să primească doar o parte din restanțe, jucătorii Olimpiei sunt acum și mai revoltați după ce au încasat o parte și mai mică din banii promiși înainte de Crăciun.

Olimpia Satu Mare a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 4, cu 37 de puncte, la doar un punct în spatele lui FC Brașov, care e pe loc de baraj de promovare, sau la două de UTA Bătrâna Doamnă, care e pe locul 2, promovabil direct. În cele 19 meciuri pe care le-a desfășurat în 21 de etape, clubul sătmărean a obținut 11 victorii, 4 egaluri, 4 înfrângeri și are un golaveraj pozitiv, 29-16.

Marius ANGHEL 27 Dec. 2016, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă