Soare vrea întreruperea campionatului: „Mie mi-e frică și pentru deplasarea de sâmbătă, de la Iași”

Marius ANGHEL 27 Nov. 2013, 13:47 Liga 2
Soare vrea întreruperea campionatului:**

Ținând cont de prognozele meteo din următoarea perioadă, 70% dintre echipele din Liga a II-a au cerut Federației Române de Fotbal să nu se mai dispute cele două etape programate în luna decembrie. Iar o decizie în acest sens se va lua probabil în această săptămână.

CF Brăila este una dintre echipele care au solicitat întreruperea campionatului. „Majoritatea echipelor din Liga a II-a au cerut ca după etapa de sâmbătă să se întrerupă campionatul, CF Brăila este una dintre ele. Mie mi-e frică și pentru deplasarea de sâmbătă, de la Iași, ce facem dacă va ninge? Cu toate pregătirile care se fac, întotdeauna prima zăpadă îi ia pe toți prin surprindere. Se anunță zăpezi în toată țara, din punctul nostru de vedere ar fi foarte bine să nu se mai dispute cele două etape din decembrie, ne-ar scuti de eventuale evenimente neplăcute”, a declarat Adelin Soare, președintele CA al CF Brăila.

Întrebat dacă în acest moment clubul are banii pentru deplasarea de la Iași, Soare a răspuns că nu, dar a completat imediat că formația brăileană va face această deplasare. „În acest moment nu avem banii necesari acestei deplasări, dar până sâmbătă avem destul timp să-i obținem. Nici nu se pune problema, vom ajunge la Iași”, a mai spus Adelin Soare.

Potrivit spuselor lui Auraș Brașoveanu, reprezentantul cluburilor de Liga a II-a, până joi Comitetul Executiv de urgență al FRF va lua o decizie în acest sens.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 27 Nov. 2013, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă