Soare respinge zvonurile că plata deplasării la Clinceni a fost făcută de gazde: „Sfidează logica”

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:08 Liga 2
Soare respinge zvonurile că plata deplasării la Clinceni a fost făcută de gazde:**

Atât înainte cât și după meciul de la Clinceni au apărut zvonuri privind modalitatea în care a făcut deplasarea la această partidă CF Brăila. S-a scris că formația de la Dunăre a făcut această deplasare pe banii echipei FC Clinceni. O informație total eronată, declară Adelin Soare, președintele CA al CF Brăila.

„Această informație sfidează logica. FC Clinceni este o formație care se luptă la promovare și nu avea niciun motiv să ne dea nouă bani să ajungem la meci. Nu ne prezentam, ei câștigau cu 3-0 și nu pierdeau un punct”, a fost prima reacție a lui Adelin Soare.

Sursa citată a continuat apoi să aducă și alte argumente pentru a-și susține punctul de vedere. „CF Brăila și-a plătit deplasarea la Clinceni. Avem, într-adevăr, o situație financiară precară, dar nu s-a pus niciun moment problema banilor pentru efectuarea acestei deplasări. Nu deplasările ne costă pe noi cel mai mult, ci jocurile de pe teren propriu, unde pentru organizarea unui meci se cheltuiesc în jur de 100 de milioane de lei vechi. Am făcut rezervare pentru o noapte de cazare la Hotelul Miraj, locație aflată undeva lângă Snagov, încă de luni, 9 septembrie. Acolo am virat banii pentru cazare, două mese și pachet pentru jucători după meci. Există documente în acest sens. Noi am plătit totul”, a mai spus președintele CF Brăila.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 17 Sep. 2013, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă