Soare respinge orice acuzație de blat cu Farul: „Ce am bătut Barcelona? A, dacă învingeau ei era cu totul altceva”

Marius ANGHEL 14 Dec. 2012, 10:21 Liga 2
Soare respinge orice acuzație de blat cu Farul:**

Joi, în presa centrală a apărut un articol în care se specifica faptul că UEFA suspectează de blat cinci meciuri din Liga a II-a. Ofițerul de integritate al FRF, Ioan Hurdubaie, a declarat într-o conferință de presă că trei dintre acestea s-au disputat în 2010, Arieșul Turda – UTA 2-1, FC Botoșani – FC Snagov 5-0, Steaua II București – FC Snagov 4-2, unul în aprilie 2012, Callatis Cangalia – Viitorul Constanța 1-5, dar nu a precizat și al cincilea joc asupra căruia există suspiciuni.

Oficialul de la București a mai spus că în afara partidelor menționate UEFA a mai informat FRF cu privire la partidele Gaz Metan Severin – FC Bihor Oradea 3-0, din septembrie 2011, Gloria Bistrița – Pandurii Târgu Jiu 1-3, din 7 octombrie, și FC Brăila – Farul Constanța 2-0, din 17 noiembrie.

Despre aceste cazuri Ioan Hurdubaie a spus că s-au efectuat verificări și că „nu au rezultat elemente deosebite din care să rezulte necesitatea luării unor măsuri disciplinare”.

Contactat telefonic pentru a comenta subiectul, președintele Consiliului de Administrație al CF Brăila, Adelin Soare, a respins categoric orice suspiciune legată de acest caz.

„Nu înțeleg de unde a plecat această suspiciune legată de meciul CF Brăila – Farul Constanța. Ce am bătut Barcelona? CF Brăila, echipa de pe locul al doilea a bătut ultima clasată, un rezultat normal. A, dacă învingea Farul era cu totul altceva. În foame de puncte constănțenii și-au dorit să piardă pe Municipal? Mă îndoiesc. Înaintea jocului de la Brăila au declarat că vin să câștige. Efectiv nu înțeleg de unde au plecat astfel de suspiciuni, iar dacă cineva are dovezi, să demonstreze că așa este. Cine a greșit să plătească. Dar noi nu suntem implicați în niciun fel în astfel de manevre”, a declarat Adelin Soare pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Marius ANGHEL 14 Dec. 2012, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă