Pancu a reacționat după plecarea lui Szekely: „Eu aflasem că este rapidist de mic”

Mihai Andries 16 Jan. 2014, 18:53 Campionat
Pancu a reacționat după plecarea lui Szekely:**

Szekely și Marius Constantin au ajuns la FC Brașov, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, deși au fost prezenți la reunirea de miercuri a Rapidului. Daniel Pancu a reacționat după ce fostul stelist a decis să nu semneze cu giuleștenii: „Eu aflasem că este rapidist de mic”

„Nu știam absolut nimic, acum am aflat că Janos a plecat. El a venit ieri la reunire, chiar cu trecutul lui stelist. Nu știu cât a jucat la Steaua, dar niște oameni din anturajul Rapidului mi-au spus că el e rapidist de mic. Nu cred că se punea problema să nu joace la Rapid pentru că a evoluat la Steaua sau pentru că l-au băgat suporterii puțin în ședință. Pentru mine e un jucător de valoare din campionatul nostru și cred că ar fi fost un câștig pentru Rapid”, a spus Daniel Pancu pentru Dolce Sport.

Zotta: „Aveam nevoie de Szekely”

„Szekely este un fotbalist pe care ni l-am dorit și mă bucur că am reușit să îl aducem la Brașov. A semnat astăzi (n.r. – joi) un contract până la finalul sezonului, urmând ca apoi să avem opțiune de a prelungi înțelegerea pe încă doi ani. Ne bucurăm că am bătut palma cu el, este un fotbalist valoros de care aveam mare nevoie, mai ales dacă Surdu va pleca, până la urmă, de la FC Brașov, a spus, joi, Zotta.

Mihai Andries 16 Jan. 2014, 18:53 Campionat
Pe aceeași temă