Marțian se lasă așteptat, își anunță Constantin despărțirea?

Autor: Mihai Andries Publicat: 02 Jul. 2013, 20:00 Actualizat: 02 Jul. 2013, 20:00 Campionat
Marțian se lasă așteptat,  își anunță Constantin despărțirea?

După ce a negociat fără prea mulți sorți de izbândă cu Cornel Penescu transferurile la Arad ale lui Briceag, Cîrstoiu și Ion, dar nu a reușit să-l convingă nici măcar pe Dulcea să vină la UTA din postura de fotbalist liber de contract, Adrian Marțian ar fi trebuit să părăsească Piteștiul cu direcția Arad. Totuși, omul de afaceri clujean nu a ajuns nici marți în orașul nostru, deși Giovanni Catanzariti și Gheorghe Constantin îl așteptau pentru a lămuri odată situația clubului pe care l-a finanțat în prima jumătatea a acestui an.

Sătul – probabil – de tergiversarea nefirească a lucrurilor și nerespectarea proiectului schițat încă de acum o lună și jumătate, Constantin intenționează să-și anunțe despărțirea de echipa emblemă a orașului. Directorul executiv al „textiliștilor” a fixat o conferință de presă pentru miercuri dimineață, în care e de așteptat să-și motiveze gestul, dar și să tragă un ultim semnal de alarmă privind momentul critic în care a ajuns Campioana Provinciei.

Deși nu mai are contract cu UTA și Adrian Falub e aproape să-și anunțe „divorțul” de formația cu care și-a dorit foarte mult să o promoveze în primul eșalon. „Până la urmă, eu sunt antrenor, o să-i las pe cei din conducerea clubului să vorbească primii, sau să rezolve lucrurile în ceasul al 12-lea. Dacă, însă, nu voi avea condiții să fac performanță, adică un lot competitiv de jucători și un program de pregătire schițat în detaliu, cu părere de rău vă spun că nu o să mai revin la Arad. Dar, până la urmă, clubul nu stă în mine, poate chiar se va descurca mai bine fără Falub antrenor…”, a spus tehnicianul aflat în vacanță acasă, la Cluj.
 

Sursa: SportArad

Autor: Mihai Andries Publicat: 02 Jul. 2013, 20:00 Actualizat: 02 Jul. 2013, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă