CSM Slatina s-a făcut de râs la Piatra Neamț, dar Daniel Oprescu acuză arbitrajul! Tot antrenorul a admis că ”e rușinos să vorbim de altceva decât de jocul nostru lamentabil”

Narcis POHOAȚĂ 04 Nov. 2023, 19:50 Liga 2

CSM Slatina a început săptămâna perfect, cu o victorie obținută luni, pe teren propriu, în fața liderului, 1-0 cu Unirea Slobozia, echipă care a suferit atunci primul eșec în acest sezon, și a încheiat-o cu cea mai severă înfrângere din această ediție de campionat de Liga 2, 0-4 pe terenul Ceahlăului.

  • Slatina nu a mai primit patru goluri într-un meci din aprilie 2021, când ceda cu 2-5 la Recea, de la Fotbal Comuna Recea, în Liga 2. Atunci echipa retrograda și era condusă de Cristian Stănculețu.

Daniel Oprescu recunoaște că CSM Slatina a jucat lamentabil la Piatra Neamț, dar acuză arbitrajul

La cinci zile după ce a învins liderul Unirea Slobozia, administrându-i primul eșec în acest sezon, CSM Slatina a eșuat lamentabil la Piatra Neamț, unde a încasat patru goluri. Sub Pietricica, defensiva de fier a lui Daniel Oprescu a fost depășită net de un trident ofensiv Azdren Llullaku (37′, 62′) – Mihai Neicuțescu (50′) – Sergio Cortelezzi (85′) în mare poftă de joc.

La finalul partidei din etapa a 12-a a Ligii 2, antrenorul Daniel Oprescu a recunoscut că echipa sa a jucat lamentabil la Piatra Neamț, dar a criticat arbitrajul! Deși tot el a admis că după un 0-4 e rușinos să vorbești de altceva decât de jocul slab al echipei tale.

În opinia lui Oprescu, fost selecționer la mai multe grupe de juniori, arbitrul ieșean Vlad Baban ar fi trebuit să repete penalty-ul ratat inițial de Llullaku, întrucât Cortelezzi era în careu. De asemenea, antrenorul Slatinei susține că atacantul uruguayan al Ceahlăului ar fi trebuit eliminat la faza în care portarul Velcu s-a accidentat în minutul 22. După acea fază, la care s-a lovit în zona costală, Velcu a primit îngrijiri medicale și a continuat partida încă 8 minute, după care a cerut schimbare.

”Când este să nu-ți iasă, nu-ți iese nimic. La faza penalty-ului, eu zic că penalty-ul trebuia anulat (n.r. – lovitura repetată), pentru că Cortelezzi era în careu, eu l-am văzut cu ochii mei. Și au mai fost și alte faze. Spre exemplu, Cortelezzi trebuia eliminat la faza în care portarul Velcu s-a accidentat. Dar nu vreau să intru prea mult să vorbesc despre arbitraj. Când pierzi cu 4-0 e rușinos să discutăm altceva în afară de jocul nostru care a fost lamentabil”, a declarat Daniel Oprescu.

CSM Slatina, în eșecul cu Ceahlăul: Velcu (Silveanu 30′) – Mondragon, A. Stan, C. Toma, D. Toma, Doman (cpt.)(Donca 68′), R. Popa (Răsdan 46′), Sil. Matei, Mih. Ion (D. Dragu 46′), Ciocâlteu (Val. Alexandru 46′), I. Mitran. Rezerve neutilizate: – Țegle, Gherghe, Cr. Dinu, C-tin. Radu.

Cel mai sever eșec din acest sezon pentru trupa lui Oprescu, dar nu numai

După acest eșec, cel mai sever din actuala stagiune și după mult timp, CSM Slatina rămâne pe locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu 14 puncte.

Anterior, oltenii suferiseră trei eșecuri, toate la limită: 1-2 cu Unirea Dej (acasă), 0-1 cu Concordia Chiajna (în deplasare) și 1-2 cu Gloria Buzău (acasă). De altfel, meciurile cu Unirea Dej și Gloria Buzău sunt și singurele în care Slatina a încasat mai mult de un gol în actualul sezon.

Interesant este faptul că Slatina a primit la Piatra Neamț aproape jumătate din numărul golurilor încasate până acum în primele 11 etape, 9 la număr. Acum are 13 primite.

În etapa viitoare, a 13-a, echipa pregătită de Daniel Oprescu va juca pe teren propriu cu revelația de până acum a campionatului, CSC Dumbrăvița. Formația din judelul Timiș se află pe locul 6, cu 19 puncte, reușind în această etapă să țină în șah Steaua, pe teren propriu, scor 0-0.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-surclasat-csm-slatina-in-etapa-a-12-a-a-ligii-2-19291659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-12-liga-2-19291581

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-sensibil-dupa-csc-dumbravita-steaua-0-0-19291745

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-csm-ramnicu-sarat-jucat-in-conditii-rele-19291721

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-11-liga-3-19291457

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-umilit-la-revenirea-pe-banca-echipei-unirea-dej-19291698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-victorie-contra-cs-tunari-4-0-in-etapa-12-de-liga-2-19291692

Narcis POHOAȚĂ 04 Nov. 2023, 19:50 Liga 2
Pe aceeași temă