EXCLUSIV | Lovitură pentru Viitorul Pandurii pe ultima sută de metri a luptei pentru play-off! Antrenorul Flavius Stoican și patru jucători au ieșit pozitiv la COVID-19 și sunt în izolare

EXCLUSIV | Lovitură pentru Viitorul Pandurii pe ultima sută de metri a luptei pentru play-off! Antrenorul Flavius Stoican și patru jucători au ieșit pozitiv la COVID-19 și sunt în izolare

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a primit o lovitură dură înaintea meciului de la Ripensia, pe care îl are programat sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, în etapa a 19-a a Ligii 2, antepenultima rundă a sezonului regular.

Antrenorul Flavius Stoican (foto, alături de căoitanul echipei, Cristian Oros, și el pozitiv), ”aproape toată linia de fund” și unul dintre portarii echipei gorjene au fost depistați pozitiv la noul coronavirus, astfel că au intrat în izolare și vor rata cel puțin meciul cu Ripensia și foarte posibil și pe cel următor, de acasă, cu FK Csikszereda, din weekendul următor.

În ultima rundă, echipa din Târgu Jiu are încă un joc important pentru calificarea în play-off-ul de promovare, în deplasare, la Dunărea Călărași, peste două săptămâni.

  • În plus, Viitorul Pandurii este și singura echipă din Liga 2 calificată în semifinalele Cupei României, urmând ca în perioada 13-15 aprilie să joace turul, respectiv în perioada 11-13 mai, returul. Tragerea la sorți pentru a afla adversarul dintre Dinamo, U Craiova și Astra va avea loc în data de 16 martie.

Flavius Stoican și patru jucători ai echipei Viitorul Pandurii, pozitivi la testul rapid pentru depistarea infectării cu COVID-19

Din informațiile Liga2.ro, pe lângă Flavius Stoican, în izolare au intrat și fundașii Cristian Oros, Alex Băican și Paul Copaci, cât și portarul Roberto Bodea.

Toți au ieșit pozitiv la testarea rapidă pentru depistarea infectării cu SARS-CoV-2 și au intrat în izolare.

Lovitură pentru gorjeni înaintea ultimelor trei meciuri din sezonul regular al Ligii 2

E o adevărată lovitură primită de Viitorul Pandurii într-un moment în care este implicată în lupta pentru accederea în play-off-ul de promovare, din care au mai rămas doar trei meciuri până la stabilirea primelor șase clasate din Liga 2.

După desfășurarea primelor două jocuri din etapa a 19-a și înaintea jocurilor de sâmbătă, în care intră pe teren și Viitorul Pandurii, formația gorjeană se află pe locul 8, cu 28 de puncte, la egalitate cu alte patru echipa din fața sa, Petrolul, FK Csikszereda, Dunărea Călărași și Farul.

În lipsa lui Stoican, echipa este condusă de pe banca tehnică la meciul de la Timișoara, cu Ripensia, de antrenorul secund Cosmin Frimu.

Din sursele Liga2.ro, Flavius Stoican este prezent chiar la Timișoara, însă într-un hotel.

Viitorul Pandurii cu Ripensia: D. Rusu – Misarăș, Buleică, Lixandru, Sin – Prejmerean (cpt.), Țegle – Andr. Dragu, Cioiu, Vulpe – D. Paraschiv
Rezerve: Moga – Ciul, Bădăuță, Buia, Ludușan, Gîrbiță, Chiorean, Mitrică, Șerbănescu
Antrenor secund: Cosmin Frimu

Nu este prima dată când echipa Viitorul Pandurii are probleme cu COVID-19. Aceasta a mai avut cazuri multiple și în prima parte a sezonului.

În ultimul meci disputat, cu CSM Reșița (scor 2-1), desfășurat pe teren propriu, Bodea, Oros și Băican au fost integraliști, iar Copaci a intrat în prelungiri în locul lui Sin.

Meciul Ripensia – Viitorul Pandurii, cât și celelalte din etapa a 19-a a Ligii 2 pot fi urmărite AICI:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-19-asu-poli-are-nevoie-de-un-punct-pentru-a-fi-noul-lider-al-clasamentului-cinci-meciuri-au-loc-sambata-de-la-ora-11-printre-care-si-al-echipei-lui-dan-alexa-19174222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/viitorul-pandurii-a-aflat-data-la-care-isi-va-cunoaste-adversarul-din-semifinalele-cupei-romaniei-19174226

Pe aceeași temă