Singurul „stegar” care a acceptat diminuarea contractului! Conducerea FC Brașov caută soluții pentru continuarea activității

Marius ANGHEL 10 Jan. 2017, 10:50 Liga 2

Încă de la finalul anului trecut, șefii lui FC Brașov au căutat soluții pentru finanțarea echipei. Soluția salvatoare, cel puțin pentru moment, a venit după intervenția antrenorului Cornel Țălnar, cel care l-a convins pe Gigi Becali să vireze în conturile clubului un avans din tranșa a doua a transferului lui Chipciu la Anderlecht. În cele din urmă, înaintea de Crăciun, Steaua a virat 100.000 de euro în contul lui FC Brașov, iar peste 80 la sută din această sumă s-a dus pe plata salariilor jucătorilor, antrenorilor și angajaților pe luna noiembrie, dar și pentru plata unei datorii la motelul unde au fost cazați jucătorii în prima parte a sezonului.

Cum banii rămași în cont sunt insuficienți, șefii clubului au căutat soluții pentru continuarea activității, iar prima măsură decisă a fost reducerea costurilor. În acest sens, mai mulți jucători au fosta anunțați că li se va diminua valoarea contractelor. Cum era de așteptat, decizia șefilor lui FC Brașov nu a fost pe placul jucătorilor, care nici nu au vrut să audă de această variantă. În schimb, înainte de Revelion, Andrei Poverlovici a cedat și a acceptat diminuarea contractului cu 25 la sută pe lunile decembrie și ianuarie.

„Am acceptat o diminuare a contractului cu 25 la sută pe două luni, la cererea celor din conducerea clubului. Mi s-a explicat că nu sunt bani și că pentru continuarea activității clubului trebuie reduse costurile”, a spus Andrei Poverlovici, care în prima parte a campionatului a fost unul dintre căpitanii echipei.

Fundașul brașovean mai spune că este nerebdător să înceapă pregătirile cu echipa. De altfel, ieri, Poverlovici și Romeo Surdu, jucător liber de contract după despărțirea de ASA Târgu Mureș, au transpirat serios în zăpada de la stadionul Tineretului. „Abia aștept să începem pregătirile cu echipa. Și în vacanță m-am pregătit de zor. Sper să se rezolve toate problemele de club, să facem o pregătire bună pentru a începe în forță campionatul. Sunt convis că dacă vom avea stabilitate la echipă ne vom bate cu șanse reale la promovare”, a încheiat fundașul lui FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 10 Jan. 2017, 10:50 Liga 2
Pe aceeași temă