Șfaiter vrea o victorie pe teren cu Gloria Buzău

09 Aug. 2009, 15:02 Liga 2
Șfaiter vrea o victorie pe teren** cu Gloria Buzău

 

Deși Botoșani a fost umilită sâmbătă cu 4-0 de divizionara C, Laminorul Roman și are toate șansele să o încaseze și la Buzău sâmbăta viitoare, vicepreședintele fanionului vrea ca meciul cu Gloria să se joace pe teren și nu la masa verde.


"Nu mi-aș dori să se întâmple acest lucru, însă totul e posibil. Este mult mai frumos să câștigi pe teren decât «la masa verde». Sper ca buzoienii să-și rezolve problemele și să plătească până miercuri datoriile de 100.000 de euro. Știu că situația este destul de gravă acolo", a declarat Cornel Șfaițer, pentru Monitorul de Botoșani.

 

Legat tot de înfrângerea la cor de ieri, Ștefan Apostol recunoaște că FC Botoșani a fost ridiculizată sâmbătă de romașcani.Tehnicianul e de părere că elevii săi nu au tratat foarte serios meciul și nu s-au concentrat așa cum trebuia.

 

"Din păcate nu a mers nimic în jocul echipei. Nu am câștigat duelurile unu la unu nici în atac și nici în apărare și acest lucru a dus la această înfrângere cu 4-0. Înaintea acestui joc credeam că suntem unde trebuie, dar prestația băieților și rezultatul ne-a demonstrat, din păcate, că nu este așa", a declarat Ștefan Apostol.

Ca urmare a jocului slab prestat de jucătorii pe care i-a trimis pe teren, tehnicianul "fanionului" anunță schimbări în echipa la meciul cu Gloria Buzău.


"E mai bine că înfrângerea asta a venit astăzi decât în meciul de la Buzău. Mai avem o săptămână la dispoziție pentru a mai pune la punct unele lucruri. Le-am spus băieților să se trezească pentru că diferența a fost prea mare între ceea ce am jucat cu FCM Bacău și Cetatea Suceava și ce am jucat azi. De asemenea, le-am spus să accepte umilința cu demnitate și să învețe ceva din această înfrângere. Mi-aș fi dorit să fie un test reușit și să începem meciul de la Buzău în aceeași formulă, dar se pare că va trebui să facem modificări", a declarat tehnicianul lui FC Botosani, Ștefan Apostol.

 

Sursa: botosaneni.ro

 

09 Aug. 2009, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă