Șfaițer: „Vali Bordeanu și Todoran au fost excepționali”

15 Sep. 2012, 18:41 Campionat
Șfaițer:

Președintele clubului FC Botoșani susține că schimbarea antrenorului principal a fost benefică și că echipa a avut o altă atitudine în joc. El i-a remarcat pe veteranii Vali Bordanu și Todoran dar și pe atacanții Vraciu și Boghian.

„Am jucat foarte bine și băieții merită felicitați. Vali Bordeanu și Todoran au fost excepționali. De asemenea, Vraciu și Boghian au jucat foarte bine. Important este să avem continutate în rezultate. Ne așteaptă un meci greu cu Farul dar trebuie să-l câștigăm”, a spus Cornel Șfaițer.

Valeriu Ifime: „Am jucat foarte bine. S-a văzut o altă atitudine”

Principalul finanțator al FC Botoșani este mulțumit de prestația jucătorilor în meciul de la Galați și consideră că este o diferență de atitudine și de dăruire între ceea ce au jucat roș-alb-albaștrii în meciul de astăzi comparativ cu jocul cu Suceava de pe teren propriu.

„Sunt bucuros. A fost un meci pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt. Am jucat foarte bine. s-a văzut o schimbare de atitudine. Am fost activi, am marcat patru goluri, am mai ratat două ocazii mari și mai puteam primi încă două lovituri de la 11 metri. Echipa a fost în formă la meciul de astăzi dar trebuie să fim atenți și să avem continuitate. Dacă jucăm ca astăzi sunt șanse mari să ne îndeplinim obiectivul. Este o victorie de moral care contează atât pentru jucători cât și pentru antrenori”,
a spius Valeriu Iftime.

Sursa: BT Online
Foto: Eduard BLAGA

15 Sep. 2012, 18:41 Campionat
Pe aceeași temă