Cornel Șfaițer: „Execuție în direct a lui Radu Petrescu”

Mihai Andries 04 Nov. 2012, 15:18 Campionat
Cornel Șfaițer:**

Arbitrul Radu Petrescu a viciat rezultatul. Asta susține președintele clubului FC Botoșani. El spune că a fost o execuție în direct și că arbitrul bucureștean ar trebui suspendat multe etape. Conducerea clubului FC Botoșani va face memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor.

„Execuție în direct a lui Radu Petrescu, un arbitru de la care avem pretenții. Dacă un arbitru de talia lui face așa ceva ce pretenții mai putem avea. A văzut toată lumea ce a făcut Radu Petrescu, a fost observator la meci. Oricum vom face și memoriu. Nu a fost nici penalty și nici eliminare. Este o execuție în direct. Sunt extreme de dezamăgit. Puteam obține fără problem cele trei puncte”, a spus Cornel Șfaițer.

Valeriu Iftime: „Hoție pe față. Un idiot”

La rândul său și Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani îl desființează pe centralul Radu Petrescu. Oficialul botoșănean consideră că arbitrul a contribuit decisiv la victoria echipei Săgeata Năvodari.

„O prostie de nemăsurat. Hoție pe față. Un idiot. Ă‚știa trebuie ținuți o lună fără mâncare și fără apă și să se uite numai la faza asta. Am avut și ghinion în acest meci. Am ratat câteva ocazii mari de gol. Păcat de portar. A apărat foarte bine dar a gafat la fel ca la Cluj. Puteam să câștigăm acest meci fără probleme”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: BT Online
Foto: Eduard BLAGA

Mihai Andries 04 Nov. 2012, 15:18 Campionat
Pe aceeași temă