Iftime: „Ne trebuie atacanți care să marcheze dintr-o jumătate de ocazie”

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 23:00 Campionat
Iftime:

Principalul finanțator al FC Botoșani este mulțumit de jocul echipei în partida de la Otopeni chiar dacă roș-alb-albaștrii nu au reușit să obțină decât un punct. Valeriu Iftime consideră că principala problemă o reprezintă compartimentul ofensiv.

„Prima repriză a fost bună. Nu am ce comenta. Problema este de condiție fizică și de moral. Se prelungește starea asta… Am luat un punct pe terenul unei contracandidate, am condus cu 2-0 și băieții merită felicitați. Arbitrajul a fost correct de data asta. Problema este că ne trebuie atacanți care să marcheze dintr-o jumătate de ocazie. Croitoru, Todoran și Vașvari și-au făcut bine treaba dar ne trebuie atacanți. Nu cred că Popovici le-a spus să se retragă la 2-0. A mai fost și acea greșeală de portar. Până atunci a apărat foarte bine dar a făcut o greșeală. Oricum, nu îi reproșez nimic portarului”, a spus Valeriu Iftime.

 

Cornel Șfaițer: „Am pierdut puncte prețioase cu contracandidatele”

Președintele clubului FC Botoșani susține că jucătorii nu au respectat ceea ce le-a spus antrenorul Cristi Popovici, la pauza meciului. Conform sarcinilor tactice, FC Botoșani trebuia să practice același joc ofensiv și în partea secundă numai că că echipa a început repria a doua în defensivă.

„Păcat că nu am obținut trei puncte. Am avut 2-0, puteam face 3-1… Am pierdut puncte prețioase cu contracandidatele la promovare. Poate vom avea și noi șansă cu Tulcea. Am avut meciul în mână. Cristi Popovici le-a spus la pauză să stăm sus și să nu facem pasul înapoi. Din păcate nu au înțeles. Cei sub 21 ani au jucat bine în prima repriză dar în partea a doua au dezamăgit. Nici atacanții nu au avut evoluția așteptată. Prima repriză excelent dar în partea a doua dezamăgitor. E bine că suntem acolo și trebuie să învingem obligatoriu pe Tulcea”, a spus Cornel Șfaițer.

 

Sursa: BTOnline
Foto: Eduard BLAGA

Mihai Andries 18 Nov. 2012, 23:00 Campionat
Pe aceeași temă