Seria de jocuri grele continuă pentru Ripensia. Concordia ”aterizează” pe Electrica, Petruescu e ”adeptul meciurilor din trei în trei zile”

Anda DELIU 25 Sep. 2021, 12:14 Liga 2
Seria de jocuri grele continuă pentru Ripensia. Concordia ”aterizează” pe Electrica, Petruescu e ”adeptul meciurilor din trei în trei zile”

Ripensia nu are mult timp de consolare după înfrângerile cu Petrolul (0-2 în campionat) și Dinamo (0-1 în Cupa României). Duminică, de la ora 11:00, trupa timișoreană va juca în etapa a 8-a a Ligii 2 cu Concordia Chiajna, una dintre cele mai în formă echipe în acest debut de campionat.

Cosmin Petruescu nu se așteaptă la altceva decât la un meci dificil cu ilfovenii, chiar dacă partida are loc la Timișoara, pe arena Electrica.

Lui Petruescu îi place că Ripensia joacă des

Cosmin Petruescu spune că nu se plânge de programul săptămânii, dar știe că meciul cu Concordia va fi foarte dificil.

”Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Chiajna, chiar dacă a jucat 120 de minute (n.r. – în meciul cu Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu, tot în16-imile Cupei României), are o zi în plus de odihnă. Iar în momentul în care se joacă din trei în trei zile, fiecare detaliu contează. Eu sunt adeptul acestor jocuri, din trei în trei zile. A nu se înțelege că mă plâng de program. Îmi convin astfel de partide. Cu siguranță, vor primi șansă și cei care nu au jucat în partida cu Dinamo”, a declarat antrenorul roș-galbenilor.

Chiajna, o pretendentă la promovare

La Ripensia sunt accidentați Sokovic, Rogac, Pădurariu, Ene și juniorul Rotea. După jocul pierdut cu Dinamo, Petruescu spera ca echipa să aibă altă stare de spririt.

”Chiajna o echipă cu pretenții la Liga 1. Gândurile noastre se îndreaptă spre dificila partidă cu cei de la Concordia. Sperăm să avem o altă stare de spirit la finalul jocului de duminică”, a mai declarat antrenorul Ripensiei.

Înaintea debutului etapei a 8-a a Ligii 2, Ripensia era pe locul 12, cu 9 puncte. Cu 17 puncte, Concordia Chiajna se situa pe locul 3, la egalitate cu FC Hermannstadt, care avea un golaveraj mai bun. Meciul de la Timișoara, de pe arena Electrica, se dispută duminică, 26 septembrie, de la ora 11:00.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-patru-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-miercurea-ciuc-are-loc-cel-mai-echilibrat-joc-19202777

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ripensistii-ridica-din-umeri-dupa-infrangerea-cu-dinamo-cosmin-petruescu-suntem-o-echipa-in-plina-dezvoltare-19202592

Anda DELIU 25 Sep. 2021, 12:14 Liga 2
Pe aceeași temă