Șelimbăr, trei achizii făcute în această săptămână! Ultimii doi veniți sunt jucători foști la FC Hermannstadt, respectiv ”FC U” Craiova. Amândoi consideră că au făcut ”un pas înainte”

Ovidiu BOICA 18 Aug. 2021, 20:35 Liga 2
Șelimbăr, trei achizii făcute în această săptămână! Ultimii doi veniți sunt jucători foști la FC Hermannstadt, respectiv ”FC U” Craiova. Amândoi consideră că au făcut ”un pas înainte”

Nou-promovata în Liga 2 CS Comunal Șelimbăr a făcut, în această săptămână, trei transferuri.

După Massimo N’Cede Goh, atacantul italian care și-a făcut junioratul la Juventus Torino și care a evoluat ultima dată la Marignanese, o echipă de ligă inferioară din ”Cizmă”, trupa care își dispută meciurile de pe teren propriu la Avrig a prezentat astăzi, 18 august, doi jucători.

Este vorba despre Alexandru Vodă (23 de ani), fundaș dreapta împrumutat pentru restul sezonului de la FC Hermannstadt, și de Radu Criștiu (23 de ani), fundaș de bandă originar din Sibiu care ultima dată a fost legitimat la ”FC U” Craiova.

Trecerea de la Hermannstadt la Șelimbăr, văzută ca un pas înainte de Alexandru Vodă!

Vodă, originar din Craiova, a mai evoluat în Liga 2 la Pandurii, iar la FC Hermannstadt a ajuns în vara anului 2019. Pentru sibieni a prins 31 de meciuri (15+16) și a înscris un gol în ultimele două sezoane de Liga 1, dar a prins și trei meciuri în Cupa României. În actualul campionat de Liga 2 Marius Măldărășanu nu l-a utilizat, astfel că s-a decis cedarea sa la Șelimbăr.

”Sunt fericit pentru că am ales să vin la Șelimbăr, consider că este un pas înainte pentru cariera mea. Cu mulți dintre băieții de aici am mai lucrat și înainte, la fel și cu antrenorul principal, deci nu cred că voi avea probleme de acomodare. Am întâlnit oameni lângă care pot să progresez și alături de care pot face performanță”, a declarat Alexandru Vodă pentru contul de Facebook al clubului din Șelimbăr.

La Șelimbăr, Alexandru Vodă va lucra din nou cu Eugen Beza, pe care l-a avut antrenor pe toată durata perioadei petrecute la FC Hermannstadt, mai întâi ca ”secund”, apoi ca antrenor principal, în finalul sezonului regular al ediției 2020/2021 a Ligii 1 și în play-out și barajul pentru menținerea în primul eșalon.

”Alexandru Vodă a fost împrumutat pentru tot restul sezonului la C.S.C.1599 Șelimbăr! Îi dorim mult succes tânărului nostru fotbalist în această provocare și sperăm să revină cu cât mai multe meciuri în picioare”, este anunțul făcut de FC Hermannstadt pe contul său de Facebook.

Criștiu și-a găsit echipă după despărțirea de ”FC U” Craiova

Criștiu a evoluat ultima dată la ”FC U” Craiova, 90 de minute într-un singur meci în sezonul trecut de Liga 2 (3-2 la Pandurii), și a ajuns acum la CS Comunal Șelimbăr din postura de liber de contract, după o lungă perioadă în care s-a judecat cu trupa lui Adrian Mititelu. Pentru olteni a jucat mai mult când echipa era în Liga 3.

”Mă bucur că am ajuns la Șelimbăr, majoritatea colectivului îmi era familiar și consider că este o decizie ușoară. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot ajuta echipa. Am mare încredere în grup că putem face o figură frumoasă”, a declarat și Radu Criștiu.

Conform aceleiași surse, Vodă și Criștiu vor fi legitimați în această săptămână și cel mai probaibl vor face deplasarea la Dej alături de echipa șelimbăreană.

Meciul dintre Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr are loc sâmbătă, 21 august, de la ora 11:00, și contează pentru etapa a 4-a a Ligii 2. Clujenii au două puncte, iar sibienii au trei puncte după primele trei etape.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-prezentare-spectaculoasa-a-noului-atacant-e-crescut-de-juventus-torino-si-calitatile-sale-se-potrivesc-perfect-cu-viziunea-si-proiectul-nostru-unde-a-evoluat-19196268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbar-la-al-doilea-esec-consecutiv-in-liga-2-eugen-beza-dupa-meciul-cu-ripensia-a-fost-un-joc-ciudat-nici-visa-nu-pune-infrangerea-pe-seama-ghinionului-19196078

Ovidiu BOICA 18 Aug. 2021, 20:35 Liga 2
Pe aceeași temă