CS Comunal Șelimbăr, prezentare spectaculoasă a noului atacant adus: ”E crescut de Juventus Torino și calitățile sale se potrivesc perfect cu viziunea și proiectul nostru.” Unde a evoluat, însă, vârful în ultimii ani

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 14:23 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr, prezentare spectaculoasă a noului atacant adus: ”E crescut de Juventus Torino și calitățile sale se potrivesc perfect cu viziunea și proiectul nostru.” Unde a evoluat, însă, vârful în ultimii ani

CS Comunal Șelimbăr a marcat trei goluri în primele trei etape ale Ligii a 2-a, iar antrenorului Eugen Beza i-a fost adus un nou atacant.

Nou-promovata l-a prezentat luni, 16 august, pe vârful italian Massimo Goh, în vârstă de 22 de ani, care ultima dată a evoluat în ligile inferioare din Italia, la SSDRL Marignanese Calcio.

Massimo Goh, noul transfer al CS Comunal Șelimbăr 

Istoricul junioratului noului atacant sosit la Șelimbăr este interesant, întrucât o parte l-a făcut la Juventus Torino. În ceea ce privește cariera de fotbalist profesionist, a evoluat pentru Virtusvecomp Verona, Cavese 1919, AC Crema 1908, SSDRL Marignanese Calcio (toate din campionatele inferioare ale Italiei) și Arsenal Kiev 2 (Ucraina).

Cel mai probabil, CS Comunal Șelimbăr l-a luat pe atacant liber de contract din Italia, deși clubul nu precizează acest aspect, așa cum nu aduce în discuție nici perioada pe care a semnat jucătorul. În CV-ul de prezentare al nou-promovatei, este scos în evidență doar faptul că Massimo Goh s-a format la Juventus Torino, dar nu și faptul că a evoluat în ligile de jos ale campionatelor din țara natală.

”Atacant crescut de Juventus Torino transferat la Șelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr a reușit să mai bifeze încă un transfer! De data aceasta este vorba de atacantul italian Massimo N’Cede Goh.

Crescut de Juventus Torino, Massimo N’Cede Goh este născut pe 1 Februarie 1999 și a fost transferat la Șelimbăr deoarece calitățile sale se potrivesc perfect cu viziunea și proiectul nostru.

Îi urăm bun venit lui Massimo la noua lui echipă și sperăm ca prin prestațiile sale să își aducă aportul la îndeplinirea tuturor obiectivelor noastre!”, este comunicatul emis de nou-promovată, pe pagina de Facebook.

Massimo Goh: ”Sunt foarte fericit că sunt la Șelimbar” 

Venirea în România reprezintă pentru Massimo Goh, poate, un pas în față în carieră, ținând cont de faptul că e până la urmă o divizie a doua din Europa, iar în Italia a jucat mai jos de atât.

”Sunt foarte fericit că sunt la Șelimbar, oamenii de aici mi-au făcut o impresie bună, îmi place echipa, cât și localitatea. Chiar vreau să am un cuvânt de spus în acest campionat, vreau să ajut echipa și apoi vom vedea cum va arăta clasamentul la sfârșitul anului”, a spus atacantul după semnarea contractului cu CS Comunal Șelimbăr.

CS Comunal Șelimbăr, trei puncte în primele trei etape

CS Comunal Șelimbăr are trei puncte după primele trei runde în Liga 2. A câștigat în prima etapă, 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, dar apoi au urmat două eșecuri la rând, 0-2 cu Unirea Slobozia și 0-2 cu Ripensia.

În etapa a 4-a, CS Comunal Șelimbăr va evolua pe terenul Unirii Dej.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

 

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă