Seche a vândut Bacăul cu 3,5 milioane de euro!

Mihai Ramniceanu 31 Dec. 2008, 12:30 Liga 2
Seche a vândut Bacăul** cu 3,5 milioane de euro!

După ce ani de-a rândul s-au bălăcărit prin presă, Dumitru Sechelariu și primarul Bacăului, Romeo Stavarache, au bătut palma și vor să o readucă pe FCM Bacău în prima ligă.

După mai bine de o lună de negocieri la sânge, Dumitru Sechelariu a fost convins să vândă pachetul majoritar de acțiuni pentru suma de 3,5 milioane de euro. Primul pas a fost făcut. Ioan Sdrobiș a fost numit în funcția de director tehnic, acesta urmând să fie ajutat de Toader Șteț, fostul antrenor al Ceahlăului Piatra Neamț. Numele noului președinte al clubului băcăuan nu se cunoaște încă, oficialii moldoveni tratând în aceste zile cu mai mulți oameni cunoscuți din fotbal. Actualul președinte al lui FCM Bacău va rămâne la club, dar în funcția de vicepreședinte. Contactat de reporterii noștri, Dumitru Sechelariu a fost sec: „Nu vă pot spune decât că se va afla totul într-o conferință de presă care va avea loc în data de 5 ianuarie”. Ioan Sdrobiș și Toader Șteț au fost de negăsit, astfel că nu putem să vă prezentăm punctul lor de vedere.

 

Surse din interiorul clubului băcăuan ne-au confirmat însă că Sdrobiș a acceptat funcția de director tehnic, având ca obiectiv promovarea în Liga I în sezonul 2011-2012: „S-a bătut palma cu Sechelariu. El a rămas la club cu aproximativ 40 la sută din acțiuni, dar important este că nu mai este majoritar. Consiliul Local deține peste 51 din acțiunile clubului. Sechelariu a mai cerut ca Relu Damian, actualul președinte, să rămână la club pe o funcție de conducere. Sunt convins că vor fi veni alături de noi mai mulți oameni de afaceri pentru a readuce Bacăul acolo unde îi este locul, adică în Liga I. Sdrobiș va fi noul antrenor, urmând să fie ajutat de Toader Șteț. Ioan Sdrobiș ne-a spus că putem vorbi despre promovare abia peste doi-trei ani. Nu trebuie să grăbim lucrurile”, a spus unul dintre oamenii care au participat la negocieri.


„Nu vă pot spune decât că se va afla totul într-o conferință de presă care va avea loc în data de 5 ianuarie”
– Dumitru Sechelariu, patron FCM Bacău

15 După atâția ani renunță Dumitru Sechelariu la pachetul majoritar de acțiuni al echipei FCM Bacău

Mihai Ramniceanu 31 Dec. 2008, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă