Se vând ca pâinea caldă! Timișorenii și arădenii se înghesuie să cumpere bilete la derby-ul ASU Poli – UTA

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 19:47 Liga 2
Se vând ca pâinea caldă!** Timișorenii și arădenii se înghesuie să cumpere bilete la derby-ul ASU Poli - UTA

A mai rămas mai puțin de o săptămână până la derby-ul Vestului dintre ASU Politehnica Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă, reprezentantele orașelor Timișora și Arad în campionatul Ligii 2, jucătorii și oficialii celor două echipe se gândesc deja de ceva timp la această partidă, iar suporterii au început să ia cu asalt locațiile în care se vând bilete pentru această partidă. Meciul are loc duminică, de la ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Primele 1000 de bilete vândute de ASU Poli pentru meciul cu UTA se înregistraseră sâmbătă, însă, odată cu intrarea în săptămâna premergătoarea jocului, cifra a ajuns între timp la peste 3000. „Am vândut undeva la 3000-3500 de bilete. În unele locații s-au epuizat și am suplimentat din nou”, a declarat, pentru TMsport.ro, liderul Druckeria, Sebastian Novovici.

„Mihalcea” a comentat și situația închiderii unei porțiuni din Peluza Sud din cauza stării de degradare în care se află: „Va fi cam un sector și jumătate închis. Nu există studii cum că locul prezintă un pericol, dar siguranța e pe primul loc”.

Potrivit TMsport.ro, pentru clubul UTA, ASU Poli a alocat toată Peluza Nord a „Marelui Oval”, care are 5.000 de locuri, fără zonele „tampon”. Arădenii au cumpărat până acum cele 500 de bilete scoase la vânzare de conducătorii clubului UTA, iar marți vor solicita alte 500 de bucăți.

„Cei de la club ne-au cerut 500 de bilete inițial, pe care le-au cumpărat deja, și ne-au mai solicitat și altele”, a declarat directorul sportiv al ASU Poli, Marius Cociu.

„Ținem în permanență legătura cu suporterii, vom face orice efort pentru cei care doresc să însoțească echipa la Timișoara să nu rămână fără bilete”, a spus, pentru Sport Arad, Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

Suporterii arădeni chiar au început să-și motiveze favoriții încă de săptămâna trecută, fiind prezenți la unul dintre antrenamente.

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 19:47 Liga 2
Pe aceeași temă