Se redeschide peluza dinspre Teatru! Șefii Rapidului vor cât mai mulți suporteri la meciul de Cupă, cu Petrolul

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 20:41 Liga 2
Se redeschide peluza dinspre Teatru!** Șefii Rapidului vor cât mai mulți suporteri la meciul de Cupă, cu Petrolul

Chiar dacă au fost retrogradați în liga secundă în urma deciziei TAS, rapidiștii nu și-au pierdut sprijinul suporterilor, ci dimpotriva, clipele dificile prin care trece clubul lor favorit i-a adus pe fani mai aproape de echipa antrenată de Viorel Moldovan.

Giuleștenii au avut o asistență consistentă la toate meciurile disputate acasă în Liga a II-a, iar conducerea vrea să exploateze la maximum acest atu pentru atingerea obiectivelor stabilite în acest sezon, respectiv promovarea și atingerea fazelor superioare ale Cupei României.

În ce privește cea de-a doua competiție, rapidiștii vor înfrunta în sferturi Petrolul Ploiești, deținătoarea trofeului, dar asta nu îi descurajează deloc pe „vișinii”. Astfel, pentru a mai recupera din decalajul valoric dintre cele două echipe, oficialii de lângă Podul Grant plănuiesc pentru meciul cu prahovenii, de săptămâna viitoare, redeschiderea peluzei dinspre Teatrul Giulești, închisă de ani buni din cauza pericolului de prăbușire.

Deși tribuna nu a suferit vreo îmbunătățire, trecerea timpului pare să fi diminuat temerile rapidiștilor, care cred că respectiva zonă a bătrânului stadion mai poate primi și acum câteva mii de spectatori. Un expert va analiza situația peluzei și va stabili dacă șefii giuleșteni pot pune în vânzare bilete și pentru respectivele sectoare.

Comisia de Licențiere a FRF a decis în 2006 reducerea capacității stadionului „Giulești – Valentin Stănescu” de la 19.100 la 10.649 de locuri, prin închiderea unor sectoare ale arenei unde există riscul prăbușirii. Conform deciziei de la acea vreme, tribuna I, (exceptând tribuna 0, sectoarele VIP și presă, de sub copertină) și peluza I (dinspre Teatrul Giulești) au fost închise publicului.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 22 Oct. 2013, 20:41 Liga 2
Pe aceeași temă