Se pregătesc de sărbătoare

11 Jun. 2009, 12:30 Liga 2
Se pregătesc de sărbătoare

FC Ploiești vrea să marcheze așa cum se cuvine promovarea în primul eșalon, meciul de sâmbătă, cu Delta Tulcea dorindu-se o adevărată sărbătoare pe arena din cartierul „9 Mai”.
Astfel, în primul rând, conducerea tehnică își dorește să încheie sezonul cu încă o victorie, pentru a tranșa în favoarea ploieștenilor și duelul direct cu Delta Tulcea, așa cum s-a întâmplat și la meciul cu Ceahlăul, de la finele săptămâni trecute. Jucătorii echipei ploieștene vor avea parte de două zile de cantonament centralizat, chiar dacă vor lipsi Rohat, Păun și Oprsal, antrenorul Ion Moldovan neacceptând alt rezultat decât victoria, de la venirea „Comisarului” pe banca tehnică acesta având procentaj maxim, FC Ploiești câștigând toate meciurile!
În plus, se pregătește o serbare a promovării, la care sunt așteptați cât mai mulți iubitori ai fotbalului ploieștean, intrarea la stadion fiind liberă pentru spectatori.

Tricouri, mingii, surprize

Conducerea echipei FC Ploiești pregătește câteva surprize celor ce vor veni să vadă ultimul meci din eșalonul secund pentru trupa antrenată de Ion Moldovan. Astfel, fiecare jucător va oferi o minge și un tricou identic cu cele purtate de echipă, spectatorilor, care vor avea parte și de alte surprize la stadionul din „9 Mai”

Articol scris de Marian DIMA

11 Jun. 2009, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă