Se „afumă” și Dacia Unirea? Pânzaru: „Problema cea mai mare pentru noi va fi terenul”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 12:22 Liga 2
Se

În această dimineață, jucătorii Daciei Unirea vor efectua un antrenament și apoi vor pleca spre Snagov urmând ca în această seară să fie cazați la Hotelul Miraj. Sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 2, Dacia Unirea, locul al 10-lea, va juca pe terenul unei vecine de clasament, CS Afumați, locul al 9-lea.

Înaintea acestui joc antrenorul formație brăilene, Alin Pânzaru, este optimist și spune că formația sa poate câștiga în această etapă. „Este un meci greu, cu o formație care se află pe un drum ascendent și care are un lot bun pentru acest eșalon. Însă eu consider că problema cea mai mare pentru noi va fi terenul, la Afumați, dacă plouă câteva zile, se joacă în noroi. Dar în această săptămână ne-am pregătit pe terenul Chimia din Lacu Sărat în aceleași condiții ca acelea de la Afumați. Va fi un meci de luptă, cine va avea inspirație și prospețime în joc va câștiga, iar eu sper că brăilenii vor fi cei care își vor trece în cont toate punctele”, a declarat Alin Pânzaru.

În partida de sâmbătă, la Dacia Unirea nu va evolua Ghiocel, care a acumulat patru cartonașe galbene, în schimb, în primul unsprezece ar putea reintra Petean.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 12:22 Liga 2
Pe aceeași temă