Scuze și amenzi la Rapid!

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 14:33 Liga 2
Scuze și amenzi la Rapid!

Iesirile necontrolate avute de fotbalistii Mircea Negru si Andrei Preda (foto) in timpul si dupa meciul de sambata cu Slobozia nu au ramas netaxate de catre conducerea clubului Rapid. Antrenorul „ceferistilor”, Ovidiu Murariu, a anuntat Negru si portarul Preda vor fi amendati conform regulamentului de ordine interioara si a precizat ca gruparea de pe Areni isi cere scuze fata de suporterii suceveni pentru escapadele nervoase avute de cei doi componenti ai lotului rapidist.

„In numele clubului Rapid, vreau sa ne cerem scuzele de rigoare pentru iesirile celor doi, iesiri generate poate si de starile de moment avute atat de jucatori, cat si de spectatori. Preda si Negru vor fi amendati conform regulamentului de ordine interioara a clubului si va asigur ca nu vor primi o penalizare usoara”, a precizat antrenorul Ovidiu Murariu.

Seful bancii tehnice de pe Areni a analizat impreuna cu jucatorii si conducerea administrativa criza de rezultate pe care o traverseaza Rapidul, in cadrul unei sedinte ce a avut loc ieri seara. „Am analizat impreuna motivele care au generat ultimele rezultate negative ale echipei. Am tras niste concluzii si cred ca lucrurile s-au mai asezat. Speram ca in urmatoarele meciuri sa mai stergem din pasivul pe care il avem la adevar in clasament, iar prima ocazie este meciul de la Braila”, a mai spus Ovidiu Murariu.

Meciul dintre Cf Braila si Rapid Suceava se joaca duminica, de la orele 13.00, in direct la Dolce Sport 2.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă