Întâlnirea secretă dintre Adrian Mititelu și ”Gogoașă”, unul dintre liderii Peluzei Sud ’97, după ce patronul ”FC U” Craiova a primit sentința cu închisoare: ”Pe mine mă puteți înjura, dar rămâneți alături de echipă!” Promisiunea făcută de finanțatorul liderului Ligii 2 | EXCLUSIV

Daniel VLAD 06 Nov. 2020, 11:15 Liga 2
Întâlnirea secretă dintre Adrian Mititelu și ”Gogoașă”, unul dintre liderii Peluzei Sud '97, după ce patronul ”FC U” Craiova a primit sentința cu închisoare: ”Pe mine mă puteți înjura, dar rămâneți alături de echipă!” Promisiunea făcută de finanțatorul liderului Ligii 2 | EXCLUSIV

Andrei Preda, zis ”Gogoașă”, unul dintre liderii Peluzei Sud ’97, grupul de suporteri care susține ”FC U” Craiova, a declarat pentru ProSport că imediat după ce a aflat despre sentința pe care Adrian Mititelu a primit-o, 3 ani cu executare în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB, s-a întălnit cu patronul clubului din Liga 2 și a discutat cu acesta despre viitorul echipei.

„Gogoașă” a dezvăluit că Adrian Mititelu l-a asigurat că bugetul clubului U Craiova 1948 SA pentru Liga 2 este asigurat și le-a transmis suporterilor să rămână uniți lângă echipă, deoarece obiectivul principal rămâne în continuare promovarea în Liga 1.

Adrian Mititelu și „Gogoașă” s-au întâlnit după ce patronul ”FC U” Craiova a primit sentința de arestare

„Vă dați seama că această veste ne-a bulversat pe toți. Imediat după ce am aflat sențința dată de Curtea de Apel Craiova m-am dus și am vorbit cu Adrian Mititelu. Dânsul mi-a zis că indiferent de situație, chiar dacă îl vom înjura sau nu, totuși noi trebuie să fim mai uniți ca niciodată și să îi susținem pe jucătorii noștri.

Adrian Mititelu mi-a transmis că bugetul echipei pentru Liga 2 este asigurat și speră că jucătorii noștri vor promova la anul în Liga 1. Este o situație grea și trebuie să fim cu toții uniți.

Peluza Sud 97 va rămâne în continuare lângă FC Universitatea Craiova, iar jucătorii trebuie să fie concentrați pentru meciurile pe care ei le vor juca”, a spus Andrei Preda, fost portar, acum ultras, pentru ProSport.

Adrian Mititelu, în lacrimi după ce a fost condamnat la închisoare: „Am fost executat!”

La câteva minute după ce și-a aflat sentința, Adrian Mititelu a vorbit despre decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova.

„Observ și eu că deși mi s-a furat o echipă întreagă, am ajuns să fac pușcărie pentru ce au făcut alții. E o condamnare făcută de mafia din justiție.

Am făcut fel și fel de plângeri și de reclamații împotriva unor magistrați.

Am fost executat, e o execuție ordinară. E vorba despre Mihai Costea, care a fost dezafiliat, care a ajuns la Steaua București în baza excluderii.

Atentie, toți cei 39 de jucători nu au fost luați prin act de transfer.

Curtea de Apel București i-a achitat pe Sandu și pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Toți banii au mers către salariile jucătorilor Universității Craiova. Nu a fost furat niciun ban.

O să atac decizia pe căile extraordinare. Foarte mulți se plâng că sunt abuzuri. Dar va rog să mă credeți că este o mare nedreptate și mă duc și fac pușcărie nevinovat. Totul are legătură cu lupta mea pentru a aduce echipa în prim-plan”, a declarat Adrian Mititelu la DigiSport.

”FC U” Craiova ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2 după zece etape, cu 21 de puncte acumulate în nouă meciuri, cu două mai mult decât Metaloglobus și ASU Poli. În runda a 11-a, echipa olteană joacă la Timișoara, cu ASU Poli.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-decizia-e-definitiva-19156051

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-fost-scandal-la-casa-lui-adrian-mititelu-bodyguarzii-patronului-fc-u-craiova-au-sarit-la-bataie-in-momentul-arestarii-acestuia-video-19156061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-fc-u-craiova-dupa-ce-adrian-mititelu-a-fost-arestat-cele-doua-scenarii-pentru-olteni-varianta-optimista-si-varianta-dramatica-19156073

Daniel VLAD 06 Nov. 2020, 11:15 Liga 2
Pe aceeași temă