Schimbări în structura celor de la Ripensia. Clubul timișorean are manager sportiv, un nou doctor și e în căutări la capitolul marketing și comunicare

Anda DELIU 29 Jun. 2020, 21:38 Liga 2
Schimbări în structura celor de la Ripensia. Clubul timișorean are manager sportiv, un nou doctor și e în căutări la capitolul marketing și comunicare

În această perioadă, la Ripensia au loc mai multe schimbări, nu doar la nivel de bancă tehnică și jucători. Clubul timișorean are un nou director sportiv, un nou medic, și va trebui să-și caute și om pentru relația cu mass-media, pe lângă marketing, pentru care au dat deja anunț.

Astfel, cea mai importantă schimbare a ultimelor zile la Ripensia se referă la noul manager sportiv. Era, practic, o funcție rămasă vacantă, întrucât Radu Suciu este director sportiv și are o funcție mai degrabă administrativă. Cristian Petcu (foto principal, în dreapta, alături de finanțatorul Dumitru Mihu) este un om venit din iarbă, care colaborează cu Ripensia de anul trecut.

Petcu este profesor în cadrul Liceului cu Program Sportiv Banatul. De anul trecut a venit să se ocupe de Centrul de Copii și Juniori al Ripensiei. Acum, Petcu trece la un nivel superior, de înțeles, în condițiile în care finanțatorul-președinte Dumitru Mihu vrea să se pună accent pe copii și juniori.

”Venit la Ripensia UVT în vara anului trecut, având responsabilități în cadrul proiectului Academia Ripensia, reputatul antrenor Cristi Petcu a primit atribuții noi. Începând de astăzi a devenit managerul sportiv al clubului.

Îi urăm mult succes în noua poziție şi îi dorim spor la treabă!”, a anunțat Ripensia pe site-ul oficial.

Doctor nou la Ripensia

Dacă noul antrenor Cosmin Petruescu nu a cerut schimbări în staff, medicul va fi totuși unul nou. Marian Cotoșpan, cel care era medicul Ripensiei încă din 2012, de la reînființarea clubului, e angajat și la Spitalul din Caransebeș, iar acum a decis să nu mai colaboreze cu gruparea timișoreană.

În locul său a venit Darius Miharț, care are deja experiență în fotbal. Noul doctor al Ripensiei a lucrat cu Centrul Național de Excelență al FRF de la Timișoara, ACS Poli și CSC Dumbrăvița.

Altfel, kinetoterapeutul rămâne Adrian Gherovăț, cel care colaborează și cu FRF. Preparator fizic este Bogdan Ungureanu, iar din stafful tehnic mai fac parte secundul Iulian Muntean și antrenorul cu portarii Sorin Frunză.

Se caută oameni de marketing și comunicare

Recent, Ripensia a anunțat că își caut manager de marketing. De asemenea, clubul a rămas din nou fără ofițer de presă. După Bogdan Stănescu, plecat toamna trecută, acum a părăsit echipa timișoreană și Bianca Albu.

Capitolul de imagine și comunicare e unul la care roș-galbenii nu stau grozav și e firesc de ce sunt în căutare de oameni care să ducă lucrurile la alt nivel.

Anda DELIU 29 Jun. 2020, 21:38 Liga 2
Pe aceeași temă