Schimbări drastice la Dacia Unirea Brăila! Mai mulți fotbaliști vor fi dați afară, iar postul lui Florentin Petre e în pericol

Andrei PASCU 07 Dec. 2021, 11:08 Liga 2
Schimbări drastice la Dacia Unirea Brăila! Mai mulți fotbaliști vor fi dați afară, iar postul lui Florentin Petre e în pericol

În urma rezultatelor modeste din Liga 2, care găsesc echipa pe ultimul loc după scurgerea a 16 etape din sezonul regular, la Dacia Unirea Brăila urmează a fi luate câteva decizii majore. Un prim pas a fost făcut imediat după ultima partidă din acest an, iar luni Consiliul Director al Daciei Unirea Brăila s-a întrunit.

Astfel, în urma celor discutate s-a decis răspunderea în fața Adunării Generale, care urmează să decidă schimbările de care e nevoie pentru încercarea redresării situației. O hotărâre în acest sens va fi luată, conform unui comunicat de presă emis de club, săptămâna următoare, la 15 decembrie.

Adunarea Generală a Daciei Unirea Brăila decide traiectoria până la finalul anului 

E clar că la nivelul lotului de jucători și la nivelul staffului tehnic vor fi făcute schimbări, mai ales că urmează o perioadă de analiză individuală a performanțelor din acest sezon. Astfel, contractele anumitor jucători vor fi reziliate, ei urmând să devină liberi din această iarnă, dar cu siguranță nici situația antrenorului Florin Petre nu e una prea bună.

Și poziția sa va fi analizată, iar ulterior se va decide dacă se va merge pe mâna lui și în 2022 sau se va apela la alt antrenor principal.

COMUNICAT DACIA UNIREA BRĂILA

Astăzi, 06.12.2021, în prima zi de pauză competițională, Consiliul Director AFC 1919 Dacia Unirea Brăila, întrunit în ședința de urgență, având pe ordinea de zi analiza rezultatelor sportive ale echipei de seniori din acest sezon de campionat liga a 2-a, a hotărât:

1) Întreg Consiliul Director își asumă rezultatele dezastruoase și, implicit, managementul acestei perioade și, pe cale de consecință, începând cu data de astăzi, toți membrii Consiliului își depun mandatele la dispoziția adunarii generale;

2) Se convoacă adunarea generală a asociației, in conformitate cu statutul asociatiei, pentru data de 15.12.2021;

3) În perioada imediat urmatoare se va trece, dupa analiza individuală randament sportiv versus cheltuieli, la rezilierea amiabilă a tuturor contractelor de activitate sportivă in vigoare (jucători, staff , etc.) care nu au dus la randamentul scontat;

4) Până pe data de 14.12.2021 inclusiv, reiteram invitația tuturor persoanelor fizice/juridice care doresc și au disponibilitatea, insotita de competențele profesionale aferente, pentru a prelua sau participa la managementul asociației la orice nivel (administrativ, sportiv, financiar, integral sau partial, etc.), să trimită propuneri concrete pe adresa de mail : [email protected], însoțite de un scurt plan de acțiune pe termen scurt, mediu sau lung, propuneri ce urmează a fi analizate în regim de urgență în ședința adunării generale.

Consiliul Director Dacia Unirea Brăila”, se arată în comunicatul emis la 6 decembrie de Dacia Unirea Brăila.

Dezastru pentru Dacia Unirea Brăila după 16 meciuri

După 16 etape din sezonul regular, cu trei runde până la finalul acestuia, Dacia Unirea Brăila este pe ultimul loc în Liga 2, cu 2 puncte, la trei de locul 19, Astra. Formația nou-promovată este singura din campionat fără victorie, având două egaluri și 14 înfrângeri până acum.

Dacia Unirea Brăila are un golaveraj de șapte goluri marcate și 48 primite, iar în 2022, în sezonul regular, le va mai întâlni pe Unirea Slobozia (acasă), Ripensia (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

Andrei PASCU 07 Dec. 2021, 11:08 Liga 2
Pe aceeași temă