Oscilațiile de formă nu îngrijorează SC Oțelul. Promisiunea făcută de Octavian Ursu și cum vede partea finală a play-off-ului de Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 16 Apr. 2023, 15:23 Liga 2
Oscilațiile de formă nu îngrijorează SC Oțelul. Promisiunea făcută de Octavian Ursu și cum vede partea finală a play-off-ului de Liga 2

SC Oțelul alternează evoluțiile în play-off-ul Ligii 2, având, după patru runde, două victorii și două înfrângeri. Văzută drept una dintre cele mai bune echipe din campionat încă după primele runde din sezon, formația din Galați, promovată din Liga 3 vara trecută, are încredere în îndeplinirea obiectivului.

SC Oțelul nu e îngrijorată de oscilațiile de formă, are încredere că promovarea directă poate fi atinsă

Echipa pregătită de Dorinel Munteanu nu se gândește prea mult la ceea ce se întâmplă în aceste zile în Liga 2, cu privire la dreptul legal al Stelei de promovare, fiind acum pe locul 3, cu 42 de puncte, la numai două puncte de locul 2, ocupat chiar de ”militari”, și la patru de locul 1, Poli Iași.

SC Oțelul se concentrează doar pe parcursul ei, la faptul că nu stă la mâna altor rezultate pentru a urca în SuperLiga României, după cum a afirmat Octavian Ursu (28 de ani), venit în ianuarie la formația lui Dorinel Munteanu.

Octavian Ursu, reacție despre situația sportivă de la SC Oțelul: ”Stăm doar la mâna noastră” 

Ursu chiar a reușit să își pună amprenta pe rezultatele echipei, marcând și în runda a 4-a, cu Gloria Buzău, scor 1-0. A ajuns, astfel, la trei goluri pentru gălățeni, în numai șase apariții.

  • Octavian Ursu are o promovare în prima ligă la activ, cu UTA, la finalul sezonului 2019-2020. De-a lungul carierei, el a mai jucat, printre altele, la Universitatea Cluj, Unirea Slobozia, CS Mioveni, Poli Timișoara sau Rapid. La SC Oțelul a ajuns după experiența de la CS Comunal Șelimbăr, unde a început sezonul în curs.

Avem șanse la promovare și stăm doar la mâna noastră. Eu cred că a fost un accident cu Dinamo, noi tot timpul jucăm cu atitudine, mai ales acasă. S-a văzut și cu Buzău, cu dorință, cu atitudine, e greu să ne bată cineva acasă.

Stând doar la mâna noastră, e important să câștigăm etapa următoare, să o luăm pas cu pas. Trebuie să câștigăm fiecare meci. Contează și aportul fanilor, îi înțeleg când am pierdut cu Dinamo, dar e important că sunt în număr cât mai mare alături de noi și asta ne ajută, ne împing de la spate și asta se vede și pe teren, mai ales când jucăm acasă.

Nu cred că e un secret faptul că marchez, vreau să îmi ajut echipa, de aceea am și venit. Am ales Oțelul pentru că e o echipă care se bate la promovare. Mă bucur că am venit aici!”, a spus Octavian Ursu despre lupta pentru promovare, dar și despre realizările personale.

SC Oțelul, două victorii și două înfrângeri în play-off. Următorul meci, cu Unirea Dej

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 42 de puncte, la două și trei puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași, dar care nu au evoluat momentan în runda a 4-a. În același timp, gălățenii au un avans de patru puncte față de locul 4, Dinamo, și de opt și nouă puncte peste Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gălățenii vor întâlni, în următoarea rundă, după ce au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, au învins Steaua, scor 3-2, au cedat cu Dinamo, scor 0-3, și au învins Gloria Buzău, scor 1-0, Unirea Dej, în deplasare.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-comunicat-dupa-reactia-lui-dorinel-munteanu-19266685

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adversarele-stelei-din-play-off-reactioneaza-19266662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-neagu-impresiile-partidei-sc-otelul-gloria-buzau-19266638

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-neagu-impresiile-partidei-sc-otelul-gloria-buzau-19266638

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-revoltat-pe-unii-dintre-spectatorii-otelului-dupa-victoria-cu-gloria-buzau-celor-care-nu-le-convine-sa-nu-mai-vina-la-stadion-la-1-0-suporterii-nostri-dormeau-sa-mearga-19266571

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Apr. 2023, 15:23 Liga 2
Pe aceeași temă