SC Bacău s-a despărțit de al doilea golgheter al echipei. Hurdubei și-a reziliat contractul

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 11:12 Liga 2
SC Bacău s-a despărțit de al doilea golgheter al echipei.** Hurdubei și-a reziliat contractul

După mijlocașul Claudiu Tudor și atacanții Bogdan Ungureanu și Mădălin Predoiu, SC Bacău a decis pe final de stagiu de pregătire să se mai despartă de încă un jucător. Conducătorii clubului din Seria I a Ligii 2 au renunțat la serviciile lui Adrian Hurdubei, care a refuzat să-și prelungească înțelegerea scadentă în vară.

Hurdubei nu a jucat miercuri în amicalul pierdut de Sport Club la Piatra Neamț, în fața echipei Rapid CFR Suceava, scor 0-1, și poate pleca liber de contract. În cazul în care nu-și găsește echipă unde să joace în partea a doua a sezonului, atacantul va continua, conform ziarului Deșteptarea, la echipa a doua a grupării băcăuane ce activează în Liga a IV-a.

În prima parte a campionatului, Hurdubei marcase pentru SC Bacău patru goluri și era al doilea golgheter al echipei după Bogdan Rusu (6 goluri).

„Și Hurdubei și Rusu sunt în continuare la echipă. Sincer, nu cred că vor pleca, mai ales că ambii ar avea o șansă mare în sezonul de primavară pentru a arăta că pot da mult mai mult, astfel încât să le crească și cota. Am vorbit cu cei doi înainte de cantonament și le-am spus că țin să meargă cu noi la Slănic, urmând ca după perioada de pregătire să ia o decizie. S-au pregătit excelent, iar asta nu poate decât să mă bucure”, spunea antrenorul Cristi Popovici la finalul stagiului de pregătire pe care l-a efectuat la Slănic Moldova.

În această iarnă, SC Bacău i-a transferat pe: Ionuț Ursu, Constantin Drugă, Vlăduț Pavel, Cosmin Neagu și Andrei Pavel.

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 11:12 Liga 2
Pe aceeași temă