Marius Staicu s-a despărțit de Reșița. „Păcat că nu s-a putut promova, dar am avut o misiune imposibilă”

Marius Staicu s-a despărțit de Reșița.**

După doar o jumătate de an petrecută la Reșița, Marius Staicu (31 de ani) s-a despărțit de echipa de Liga a 3-a CSM Școlar, pentru care a marcat 10 goluri și alături de care a ratat promovarea în Liga 2, în detrimentul celor de la ACS Șirineasa. În turul sezonului trecut, atacantul a evoluat la echipa suporterilor din Timișoara, ASU Poli.

„Vreau să spun că m-am simțit bine la Reșița. Cred că mi-am făcut treaba și am plecat cu capul sus de acolo. Am marcat 10 goluri importante, unele chiar decisive pentru echipa mea. Păcat că nu s-a putut promova, dar am avut o misiune imposibilă. Șirineasa avea în iarnă 12 puncte avans și a cam bătut tot și în retur. Le mulțumesc domnilor Oprița și Lolea pentru că au avut încredere în mine și cred că nu i-am dezamăgit. Acum am plecat în vacanță în Spania să mă relaxez, aștept perioada următoare să văd unde voi merge”, a declarat Marius Staicu.

Acesta a mai jucat la Reșița în perioada 2013-2104, la Metalul Reșița, fosta Damila Măciuca.

În urma rezultatelor obținute pe teren, incluzând și meciurile cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, CSM Școlar Reșița a încheiat sezonul de Liga 3 pe locul 3 în Seria 4, cu 61 de puncte, după ACS Șirineasa (72 pct.) și Național Sebiș (62 pct.).

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă