Șase puncte din șase posibile

24 Aug. 2009, 14:34 Liga 2
Șase puncte din șase posibile

 

Așa cum anticipa antrenorul principal, Adrian Bumbescu, atacanții Concordiei pot face oricând diferența. Așa s-a întâmplat și la Constanța, acolo unde Concordia a realizat prima mare surpriză a acestui campionat de Liga a II-a.

 

În plus, revenirea de la unu la zero pentru gazde a surprins pe toată lumea. Martinescu a adus egalarea, iar foștii studenți Diniță și Ciubotariu au adus o victorie de răsunet pentru trupa ilfoveană.

 

De altfel, Laurențiu Diniță a fost notat de www.liga2.ro cu cinci stele pentru prestația sa din meciul cu Farul. Chestionat pe marginea meciului câștigat pe litoral, Cristi Bălașa a declarat cu sinceritate: “Nu ne așteptam să câștigăm de o asemenea manieră. Vreau să îi felicit pe băieți pentru că au reușit să revină de la 1-0. Am învins “en-fanfare” pentru că am știut să profităm de slăbiciunile adversarului.”

 

Cu privire la modul în care atacanții și-au facut datoria, antrenorul secund al galben-verzilor este de părere că “Diniță a jucat așa cum o face de obicei. Martinescu a avut însă foarte multe ocazii, dar golul marcat sper să îi dea încredere. “

 

Așa cum discutam înainte de debutul campionatului, Bălașa crede în continuare că începutul de campionat este foarte important. “Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Victoria cu Botoșaniul este crucială, altfel punctele de la Constanța își pierd din valoare.”

 

Articol de Andrei Petrică

24 Aug. 2009, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă