Săptămână decisivă pentru CF Brăila. Avramescu: „Nu s-a găsit soluția potrivită pentru finanțare”

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 14:16 Liga 2
Săptămână decisivă pentru CF Brăila.** Avramescu:

Situația delicată prin care trece clubul de fotbal din Brăila nu s-a schimbat în niciun, astfel că există posibilitatea ca echipa să nu se mai înscrie în noul campionat al Ligii 2, ba, chiar mai rău, să se desființeze. Președintele Valentin Avramescu spune că nu s-a ajuns la niciun acord financiar până acest moment cu autoritățile locale sau cele județene și că se așteaptă un răspuns final și în această săptămână.

„Noi am rămas fără jucători sub contract. Jucători amatori avem. Nici la această oră nu avem noutăți. Situația rămâne în continuare delicată. Săptămâna următoare (n.r. aceasta) este hotărâtoare în privința viitorului. De două luni încercăm să luăm o hotărâre. Din păcate nu reușim să ajungem la acea soluție cu autoritățile. Problema finanțării a lovit puternic clubul din Brăila. La momentul actual nu s-a găsit soluția potrivită pentru finanțare” a spus Avramescu în emisiunea „Fotbal la matineu” de la radio Sport Total FM.

Conducătorul de la CF Brăila a vorbit și despre investitorul italian care s-a implicat la echipă în returul sezonului trecut, dar și despre aportul acționarului majoritar Florin Cârligea. „Investitorul italian avea termen până pe 30.06 să ducă la bun sfârșit ceea ce a promis. Nu a făcut acest lucru și nu ne mai putem baza pe el. Autoritățile nu au dat nici elă niciun ban, iar domnul Cârligea a făcut un pas înapoi văzând că nicio promisiune nu s-a respectat de către ceilalți. Ni s-a spus că până nu se rezolvă situația, la dânsul să nu mai mergem”, a mai declarat Valentin Avramescu.

Dintre echipele Seriei I a Ligii 2 care nu s-au reunit până în acest moment probleme sunt și la SC Bacău și FCM Dorohoi.

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă