Salvatorul Miron

Liga2.ro 02 May. 2009, 14:32 Liga 2

Ceahlaul s-a temut mult de jocul cu Sportul, un eventual pas gresit putand s-o coste munce de un campionat, asa ca a inceput prudent meciul cu „gasca nebuna”. Parasiti si de suporteri care n-au incurajat echipa in semn de protest pentru infrangerea de la Bacau, pietrenii au avut prima ocazie abia in minutul 31 cand Gafita a reluat din marginea careului mare de putin pe langa vinclu. Incursiunile lui Badescu pe aripa dreapta a atacului gazdelor avea sa macine constant apararea studentilor, care a cedat decisiv in minutul 41, cand acesta a centrat in 6 metri de unde, venit lansat, Miron a pus latul si a marcat.

Dupa pauza studentii au incercat sa egaleze, dar au abuzat de mingi inalte, prada usoara pentru Forminte si Savu. Totusi, cu 5 minute inainte de finalul jocului, capul expediat de Ghinga a trecut milimetric pe langa vinclul portii aparate de Savu. A fost singura ocazie clara a sudentilor, care la final s-au „razbunat” spargand usa de la vestiar, iar la conferinta de presa Florin Motroc a acuzat arbitrajul. „Eu am jucat la Piatra Neamt si stiu cum se arbitreaza. Cand am fortat egalarea arbitrii si-au luat masuri de precautie, ca sa zic asa. Totusi cedam puncte prea usor adversarului. Cu toate ca am fost invinsi, promovarea se joaca”, a spus fostul fundas al Ceahlaului din anii ’90, Florin Motroc.

De partea celalta, Mihai Ionescu a evidentiat jocul pragmatic al Ceahlaului: „Am jucat pragmatic, la rezultat. Lumea vrea spectacol, insa spectacolul se vede la circ. Noi vrem puncte pentru a promova. A fost un joc deoasebit de dificil diun cauza mizei si, poate, de aceea, in multe momente nu am evoluat la adevarata noastra valoare. Nu ma surprinde rezultatul de la Tulcea. Bacaul si-a dat viata pe teren cu noi si a ramas cu atat. Pe noi ne asteapta o saptamana de foc, cu meciul de la Snagov, care se va incheia sambata cu partida contra Cetatii Suceava de acasa”.

Articol scris de Cristi Soroceanu

Liga2.ro 02 May. 2009, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă