„Săgeata îți dă impresia că tu controlezi jocul, însă te poate lovi oricând”

24 Nov. 2011, 14:18 Liga 2

Viitorul Constanța a organizat astăzi o conferință de presă, premergătoare întâlnirii de sâmbătă, cu Săgeata Năvodari, din ultima etapă a turului Ligii a II-a. Au participat antrenorul principal Cătălin Anghel și jucătorii Vlad Rusu și Mihai Onicaș.

Antrenorul echipei constănțene a declarat că nu va fi supărat dacă va face un joc mai slab și va câștiga meciul contra Săgeții.

„Este un meci cu o importanță aparte pentru că am putea reuși să luăm un avans important în clasament. Se întâlnec două echipe din Constanța, care se cunosc foarte bine și sunt multe orgolii la mijloc. Săgeata este o echipă matură, foarte puternică, cu un lot foarte bun, care poate câștiga un joc indiferent că joacă bine sau mai puțin bine. Săgeata are foarte mulți jucători valoroși, precum Chițu, golgeterul campionatului, Zaharia, pe care îl cunoaște toată lumea și nu are nevoie de nicio prezentare, sau Vezan. Și toți ceilalți sunt fotbaliști foarte buni, care pot decide soarta unui meci. Săgeata este o echipă care îți dă impresia că tu controlezi jocul, însă te poate lovi oricând. Va fi un meci foarte disputat, între două echipe care sunt preocupate de joc. Și noi, și Săgeata, suntem două echipe care înscriem mult datorită valorii jucătorilor și a jocului combinativ. Pe noi ne interesează să stăm foarte bine în teren și să nu dăm șansa adversarului să joace. Avem nevoie de concentrare maximă, să reușim să jucăm, să ne creăm ocazii și să câștigăm jocul de sâmbătă. Nu vom fi supărați dacă vom face un meci mai slab și vom câștiga acest meci.”, a spus Cătălin Anghel, antrenorul Viitorului.

Vlad Rusu: „Îmi doresc să marchez”

Rusu a recunoscut că nu trece prin cel mai bun moment al său din acest campionat și speră să treacă peste asta și să marcheze în derby-ul de sâmbătă.

„Sper ca la finalul jocului noi să fim cei care vom avea motive de bucurie. Îmi doresc să marchez, dar mai presus de obiectivele mele sunt cele ale echipei. Personal, n-am traversat o perioadă prea bună în ultima vreme, însă echipa a câștigat și suntem pe primul loc. Dacă vom câștiga jocul de sâmbătă ne vom distanța la șapte puncte de Săgeata și nu-i va fi așa ușor să ne ajungă în retur.”, a spus și atacantul constănțenilor.

Mihai Onicaș: „Nu i-am văzut pe colegi atât de motivați niciodată”

Mijlocașul Viitorului, Mihai Onicaș, crede că meciul de la Năvodari va fi cel mai important din acest campionat. Fostul jucător al Stelei spune că nu și-a văzut niciodată jucătorii atât de motivați cum sunt pentru meciul cu Săgeata.

„Cred că este cel mai important meci deoarece vine înaintea vacanței de iarnă. Nu i-am văzut pe colegi atât de motivați niciodată. Avem un moral bun și sper să învingem. Am mai avut șansa să ne desprindem în clasament și n-am reușit, însă am învățat din greșeli și sper să o facem acum. O victorie este foarte importantă pentru noi. Suntem un grup unit și din punct de vedere valoric suntem toți la același nivel. S-au făcut progrese foarte mari din punct de vedere al omogenității într-un timp atât de scurt. Au venit mulți jucători în vară, este meritul conducerii care a investit mulți bani și sentimente, iar după 4-5 luni de muncă ocupăm prima poziție în clasament.”

Întâlnirea Săgeata Năvodari – FC Viitorul este programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari.

Sursa: academiahagi.ro

24 Nov. 2011, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă