„Să îmi predea cheile de la stadion și să facă o curățenie generală la club”

21 May. 2012, 15:35 Liga 2

Antrenorul Viorel Ion este dispus ca la propunerea primarului Constantin Boșcodeală să preia Gloria Buzău, însă numai în anumite condiții. ,,Vioară” susține că deși, în momentul de față, are mai multe oferte de la echipe din liga secundă, însă cu pretenții, prima opțiune o reprezintă gruparea din Crâng. Totul depinde însă de primar, căruia, cel sus menționat, îi solicită inclusiv schimbarea conducerii clubului.

În repetate rânduri, Viorel Ion a declarat că nu va reveni la Gloria Buzău atât timp cât acolo se află președintele Dan Tulpan și Gheorghe Pană, ultimul fiind consilierul juridic. Referitor la bani ,,Vioară” a menționat că, deocamdată, primarul nu i-a făcut nicio ofertă în acest sens.

,,Era vorba dacă îmi dau acceptul în ceea ce privește acea propunere de a prelua Gloria din această vară, mai ales că sunt buzoian și am obținut performanțe cu acestă echipă. Am fost de acord, însă mă sacrific din nou pentru Buzău, dar numai în anumite condiții. Nu partea financiară este prima problemă, ci să imi predea cheiele de la stadion, fiindcă odată ce vin la Gloria vreau să fac performanță și consider că publicul merită asta. Nu să mai fie bambilici ca până acum, la Buzău. Totodată doresc curățenie generală, deoarece cu oameni care nu au făcut nimic 20 de ani și aici mă refer la conducerea clubului nu poți realiza performanțe. Normal că mi se va fixa un obiectiv pe care garantez că îl voi îndeplini și dacă domnul primar vrea într-adevăr performanță și să facă o curățenie care se impune demult timp aștept cu nerăbdare să fiu contactat. Cu această declarație cred că am fost destul de explicit.”, a spus Viorel Ion.

Acesta a ținut să precizeze că nu îl interesează postul de președinte și consideră că normal trebuie ocupat de o persoană care să aducă bani la club, nu să ia. Referitor la jucătorii din actualul lot, ,,Vioară” a declarat că unii dintre ei ar trebui să aducă bani de acasă pentru că au îmbrăcat tricoul Gloriei Buzău.

Dacă va bate palma cu primarul,Viorel Ion ar urma să fie numit manager la gruparea din Crâng pentru următorii trei ani.

Articol scris de Adi SOARE

21 May. 2012, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă