Rufă, încrezător că Metalul scapă de retrogradare. „Ne salvăm indiferent câte echipe vor rămâne”

Rufă, încrezător că Metalul scapă de retrogradare.**

Metalul Reșița a surprins pe toată lumea cu victoria drastică pe care i-a produs-o în prima etapă a returului Olimpiei Satu Mare, 4-0 cu o echipă care înaintea acelui joc avea o serie de 11 rezultate pozitive consecutive în campionat. Gruparea mutată la începutul sezonului de la Caraș-Severin în Ilfov, la Ghermănești / Snagov, s-a stins apoi repede, la finalul săptămânii trecute, în ultima etapă a acestui an, a pierdut la scor de neprezentare la Călărași cu Dunărea.

Astfel, Metalul a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe ultimul loc (18), cu doar 10 puncte acumulate în 19 meciuri. Cătălin Rufă, finanțatorul echipei ce își dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Voința din Ghermănești, a comentat înfrângerea de la Dunărea și a vorbit despre șansele de salvare de la retrogradare.

„Am avut o prestație lamentabilă, jucătorii nu și-au dorit nicio clipă să câștige acest meci. Nici nu se pune problema să nu continuăm competiția, o să ne salvăm și de la retrogradare, indiferent câte echipe vor rămâne. A fost un an de sacrificiu în care cine a putut a continuat, cine nu, a închis prăvălia. Pentru noi nu e nici cel mai bun moment, dar nici cel mai rău.”, a declarat Cătălin Rufă la radio Sport Total FM.

Prima echipă care se află deasupra locurilor retrogradabile este ASU Politehnica Timișoara, cu 17 puncte.

În 19 meciuri disputate în prima parte a sezonului, Metalul Reșița a înregistrat 3 victorii, 1 egal și 15 înfrângeri, iar golaverajul este unul negativ, 18-43.

Pe aceeași temă