Ripensia are lotul decimat înainte de meciul cu FC Buzău. Călin Mada: ”Întâlnim o echipă nu bună, foarte bună, cel puțin din seria noastră. Știm apetitul ei ofensiv”

Anda DELIU 15 Apr. 2022, 18:44 Liga 2
Ripensia are lotul decimat înainte de meciul cu FC Buzău. Călin Mada: ”Întâlnim o echipă nu bună, foarte bună, cel puțin din seria noastră. Știm apetitul ei ofensiv”

Runda de Florii din Grupa B de play-out programează și meciul echipelor cu partide pierdute la ”masa verde” în acest sezon, Ripensia și FC Buzău.

Timișorenii au probleme cu accidentările și virozele, iar antrenorul principal Călin Mada se așteaptă la un joc foarte greu contra trupei lui Cristian Pustai, lider în această grupă.

Probleme de lot foarte importante pentru Ripensia

Călin Mada nu-l va putea folosi pe Darius Țieranu, suspendat, dar nici pe accidentații Mădălin Sturzu, Radu Rogac și Andrei Macrițchii. Au viroze Mihai Ene, Zoran Mitrov și Nenad Lalic, ultimul însă fiind prezent la antrenament.

Călin Mada e conștient că meciul cu Buzăul va fi dificil, mai ales prin prisma valorii adversarului. ”Am avut, într-adevăr, o săptămână pe care nu ne-am fi dorit-o, cu acea pauză, dar asta este. Urmează meciul cu Buzău. Suntem conștienți că Buzăul este o echipă nu bună, foarte bună. Cel puțin din seria noastră. Știm apetitul ofensiv pe care îl are Buzăul, având 15 goluri date. Plus încă vreo 20 de șuturi spre spațiul porții. Ne cunoaștem foarte bine, am studiat foarte bine Buzăul. Sperăm ca băieți să fie într-o formă bună și să dea Dumnezeu să facem un rezultat pozitiv”, a punctat antrenorul Ripensiei după plecarea lui Florin Fabian.

Călin Mada puncte punctul pe ”I” despre programarea jocurilor din Timișoara

Ripensia avut tot sezonul mai puțini fani ca Poli la meciuri, iar în contextul în care meciul de pe Electrica cu Buzăul începe la ora 11:00, iar cel televizat dintre Poli și Șelimbăr începe la 12:30, este posibil ca cei care veneau la ambele echipe să aleagă jocul de pe Știința, mai cu miză.

Reamintim că Poli e pe loc de baraj de menținere, în timp ce Ripensia a scăpat de alte emoții, dar, mai presus de asta, regulamentul FRF vorbește clar că echipele din același oraș să nu fie programate în aceeași zi.

Călin Mada s-a arătat și el contrariat de această situație. ”Nu înțeleg nici eu de ce s-a programat chiar așa. Știm foarte bine două echipe care sunt în același oraș nu se programează în același timp. În fine! Asta este, nu mai contează. Important este ce facem noi pe teren. Îmi doresc ca băieții să fie foarte motivați pentru meciul de mâine. Sperăm să facem o figură frumaosă și punctele să rămână a noi în Banat”, a mai spus Mada.

FC Buzău e pe locul 2 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 38 de puncte. Ripensia este pe poziția a 4-a, cu 28 de puncte. Partida dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena Electrica din Timișoara, în cadrul etapei a 4-a a play-out-ului.

În sezonul regular, Ripensia și FC Buzău s-au întâlnit tot la Timișoara, tot pe arena Electrica, în etapa a 12-a, rezultatul fiind unul de egalitate, 0-0.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Ripensia Timișoara

Anda DELIU 15 Apr. 2022, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă