Numai de adversar nu se teme FC Buzău înaintea partidei cu Ripensia. Oficialii sunt mai interesați de cheltuielile cu transportul și cazarea: ”Facem deplasarea, e obositor”

Răzvan STÎNGĂ 15 Apr. 2022, 15:20 Liga 2
Numai de adversar nu se teme FC Buzău înaintea partidei cu Ripensia. Oficialii sunt mai interesați de cheltuielile cu transportul și cazarea: ”Facem deplasarea, e obositor”

FC Buzău va avea o deplasare lungă în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 2, la Timișoara, pentru partida cu Ripensia. Oarecum, echipa pregătită de Cristian Pustai se plânge de acest detaliu (destul de ciudat), în condițiile în care știa formatul încă de la începutul sezonului și chiar din stagiunea trecută.

FC Buzău, cam nemulțumită de faptul că trebuie să facă deplasări lungi

Deși FC Buzău a declarat, în mai multe rânduri, prin staff și conducere, că era pregătită să promoveze în Liga 1 și din acest sezon, acum vorbește de faptul că deplasarea la Timișoara o va costa destul de mult din punct de vedere financiar. Ripensia – FC Buzău este programat sâmbătă, de la ora 11:00, iar oaspeții au făcut deplasarea la Timișoara încă de vineri, astfel că vor petrece o noapte în orașul de pe malul Begăi.

Chiar dacă FC Buzău aduce în discuție costurile și oboseala jucătorilor după un drum lung cu autocarul, care ar fi fost diferența dacă ar fi jucat în play-off și ar fi trebuit, de exemplu, să facă deplasarea pentru un meci cu Universitatea Cluj?

Marin Mitran, totuși corect: ”Adversarii au aceleași probleme când joacă la noi”

Remarca referitoare la deplasarea de la Timișoara a fost făcută de team-managerul Marin Mitran, întrebat fiind de realizatorul unei emisiuni de la televiziunea Campus TV. În același timp, oficialul buzoienilor și-a spus părerea și în privința sistemului competiției din Liga 2, anume că ar opta pentru o versiune ”clasică” de 20 de echipe cu sistem tur-retur.

Facem deplasarea, e obositor, plecăm vineri dimineață la ora 8 și ajungem seara, iar a doua zi jucăm. Și adversarii noștri au aceleași probleme când joacă împotriva nostră, sunt aceleași lucruri, așa că ne-am acomodat cu deplasările.

În toate meciurile, noi am rotit jucătorii, dar urmărim și să ne îndeplinim obiectivele, să câștigăm meci de meci. Astea sunt obiectivele și pentru asta mergem să jucăm, să câștigăm.

Eu, personal, sunt de acord cu o competiție chiar cu 20 de echipe, să joci tur-retur, să știi că joci contra adversarului și returul, să știi că poți să câștigi acasă. E mai frumos, cum se joacă mai în toate campionatele lumii”, a spus Marin Mitran.

FC Buzău, locul 1 în grupa de play-out

38 de puncte are FC Buzău după trei meciuri în play-out, în care a bifat două victorii și o înfrângere la ”masa verde”, 0-3 cu Viitorul Pandurii. Runda trecută a trecut cu 5-0 de Astra, iar anterior FC Buzău s-a impus cu 4-3 pe terenul Brașovului.

În ierarhia Grupei B a play-out-ului, pe locul 2 se află Viitorul Pandurii, cu 31 de puncte, în timp ce pe 3 se află Unirea Dej, tot cu 31 de puncte. Ripensia e pe poziția a 4-a, cu 28 de puncte.

În sezonul regular, în etapa a 12-a, Ripensia și FC Buzău au remizat, 0-0, la Timișoara.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-4-a-a-play-out-ului-ligii-2-unirea-constanta-poate-retrograda-matematic-la-timisoara-si-brasov-au-loc-meciuri-importante-in-lupta-pentru-evitarea-barajului-19227196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-povesti-fabuloase-de-la-iasi-cu-nicolo-napoli-ce-au-patit-trei-fotbalisti-prinsi-de-antrenor-la-kfc-cine-i-a-spart-cantarul-italianului-pai-ce-sunt-fotbalist-sau-boxer-sa-fac-c-19227343

https://liga2.prosport.ro/seria-1/afara-zmei-acasa-mielusei-fc-brasov-incearca-impotriva-unirii-dej-surpriza-din-acest-sezon-a-ligii-2-prima-victorie-pe-tineretului-in-acest-an-calin-moldovan-am-avut-probleme-dar-spera-19227340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-nu-e-sub-cele-mai-bune-auspicii-inainte-meciului-cu-selimbar-nicolae-croitoru-este-poate-cel-mai-important-joc-din-acest-sezon-pe-care-nu-ni-l-doream-ioan-mera-19227337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-crede-in-victoria-stelei-cu-fc-hermannstadt-pe-ce-se-bazeaza-desi-doi-jucatori-importanti-sunt-incerti-nu-va-fi-usor-dar-jucam-acasa-si-sper-sa-castigam-19227323

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Apr. 2022, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă