Ripensia a plecat în cantonament cu 24 de jucători, iar Cosmin Petruescu mai așteaptă achiziții. Doi roș-galbeni vor fi împrumutați în Liga 3

Autor: Anda DELIU Publicat: 15 Jul. 2020, 14:59 Liga 2
Ripensia a plecat în cantonament cu 24 de jucători, iar Cosmin Petruescu mai așteaptă achiziții. Doi roș-galbeni vor fi împrumutați în Liga 3

Ripensia Timișoara a plecat în această după-amiază la Buziaș, în cantonamentul care va dura nouă zile. Cosmin Petruescu a plecat cu 24 de fotbaliști în pregătire, inclusiv cu doi juniori cooptați în lotul echipei mari. Alți doi tineri care se pregăteau cu seniorii vor fi împrumutați la Șoimii Lipova, în Liga 3.

În lot au fost luați tânărul portar Valentin Velcea junior, de 16 ani, și mijlocașul de bandă Dan Sebastian, de 17 ani. În schimb, sunt deja în pregătiri cu Lipova, unde vor fi împrumutați, Florin Dobie și Ionuț Gavrilă. De asemenea, fundașul sârb Nenad Lalic e ca și semnat.

Antrenorul Cosmin Petruescu spune că e posibil să apară noi transferuri chiar și în cantonament. ”În orice moment este posibil să vină jucători în compartimentul defensiv sau ofensiv, care pot aduce un plus de experiență și valoare”, a spus Cosmin Petruescu pentru Liga2.ro.

Clubul timișorean mai caută fundași centrali și atacanți.

Lotul Ripensiei pentru cantonamentul de la Buziaș:

portari: Păduraru, Dobre, Mociu, Velcea;
fundași: Maric, A. Macrițchii, Țiereanu, Burdeț, Lalic, Apro, Benea, Sturzu;
mijlocași: Tudor, Gladun, V. Macrițchii, Stoi, Neagu, Tudorache, D. Sebastian, Vasluian, Sîrbu, Urvanțev;
atacanți: Popovici, Golda.

Șanse bune pentru amicalul cu CSM Lugoj

Ripensiștii încă nu au făcut a doua serie de testare PCR, dar urmează. Clubul avea programat sâmbătă dimineața, la Buziaș, un amical cu CSM Lugoj (Liga a IV-a) și sunt șanse să se joace, dacă adversarul se va testa, disponibilitate care există la lugojeni.

”Foarte probabil, vom juca, dacă toate testele celor de la Lugoj ies negative”, a mai spus Petruescu.

Ripensia stă la Buziaș până în data de 24 iulie.

Foto: Ripensia Timișoara

Autor: Anda DELIU Publicat: 15 Jul. 2020, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă