Ripensia nu mai pleacă în cantonament în străinătate, ci merge în județul Hunedoara. Trupa timișoreană s-a despărțit de golgheterul din sezonul trecut

Autor: Anda DELIU Publicat: 04 Jul. 2022, 14:29 Actualizat: 04 Jul. 2022, 14:19 Liga 2
Ripensia nu mai pleacă în cantonament în străinătate, ci merge în județul Hunedoara. Trupa timișoreană s-a despărțit de golgheterul din sezonul trecut

Ripensia Timișoara va pleca săptămâna viitoare în cantonament și a reușit să-și definitiveze programul amicalelor. Până la urmă, pregătirea se va face în țară, deși clubul anunțase că se va merge în străinătate.

De asemenea, roș-galbenii au precizat că Denis Golda nu va mai continua la echipă.

Cantonament la Hațeg pentru Ripensia

Până va pleca în cantonamentul de la Hațeg, Ripensia va mai juca două amicale. Unul joi, tot cu Universitatea de Vest Timișoara, echipă de Liga 4 cu care a mai avut un joc, iar sâmbătă, cu UTA, la Arad.

Apoi, în perioada 13-22 iulie, echipa timișoareană va fi în cantonament. Deși se dorea Ungaria sau Serbia, până la urmă, va fi județul Hunedoara, la Hațeg, unde ripensiștii au acontat amicale cu Corvinul Hunedoara și CSM Deva, ambele din Liga 3, și CS Comunal Șelimbăr și CSC Dumbrăvița, ambele din Liga 2.

Ulterior, în 30 iulie, va mai fi un amical pentru care se caută adversar.

Programul amicalelor Ripensiei în cantonament:

14 iulie / Corvinul Hunedoara (Liga 3)
16 iulie / CSM Deva (Liga 3)
20 iulie / CS Comunal Șelimbăr (Liga 2)
27 iulie / CSC Dumbrăvița (Liga 2)

Denis Golda nu mai continuă cu Ripensia

Altfel, Ripensia nu îi mai prelungește contractul atacantului timișorean Denis Golda, deși presupusul antrenor Iulian Muntean declarase sâmbătă că îl vrea în continuare.

Fotbalistul de 25 de ani a ajuns la Ripensia de la ACS Poli în 2017, când s-a promovat în Liga 2. A mai jucat un sezon la roș-galbeni, a revenit la alb-violeți, iar din 2019 a fost tot ripensist. În sezonul recent încheiat al Ligii 2 a marcat 7 goluri în 25 de meciuri disputate pentru Ripensia. Cu aceste reușite, Golda era, de departe, golgheterul echipei.

Clubul îi mulțumește pentru golul din derby-ul local, dar și din ultima rundă a sezonului 2020-2021, cu Metaloglobus, când, astfel, bănățenii au evitat barajul.

”Îți mulțumim, Denis, pentru realizări, implicare și devotament! Îți mulțumim pentru memorabilul gol cu Metaloglobus, din ultimele secunde… Îți mulțumim pentru un alt gol de neuitat, marcat tot în ultimele momente, în derby-ul cu Politehnica… Baftă!”, a transmis Ripensia.

De la roș-galbeni au mai plecat vara aceasta Radu Rogac și Valerii Macrițchii. Singura achiziție până acest moment este cea a lui Claudiu Zamfirescu, ultima dată la Metalul Buzău (Liga 3).

Foto: Ripensia Timișoara și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Autor: Anda DELIU Publicat: 04 Jul. 2022, 14:29 Actualizat: 04 Jul. 2022, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă