Ripensia a oficializat a treia despărțire din lot. În afară de antrenor, alte noutăți în lot lipsesc la echipa timișoreană

Autor: Anda DELIU Publicat: 17 Jun. 2020, 15:33 Liga 2

Ripensia Timișoara a anunțat abia miercuri la prânz despărțirea de portarul Horațiu Moldovan, care avea contract până în 30 iunie. Președintele Dumitru Mihu anunțase deja și în declarațiile date pentru Liga2.ro că înțelegerea cu portarul de 22 de ani nu va fi prelungită.

Horațiu Moldovan a revenit în iarnă la Ripensia și a semnat pentru șase luni. În cariera sa, portarul a mai trecut pe la CFR Cluj, FC Hermannstadt, Viitorul Pandurii și Sepsi OSK.

”Clubul nostru s-a despărțit de portarul Horațiu Moldovan, revenit la formația noastră în iarnă și care a semnat cu Ripensia până în vara acestui an. În acest sezon, până la întreruperea campionatului din cauza pandemiei de Coronavirus, Moldovan a apărat buturile roș-galbene în trei meciuri oficiale: acasă cu Metaloglobus București și Dunărea Călărași, iar în deplasare la UTA Arad. Ne reamintim reflexul tânărului portar care a apărat un penalty executat de Claudiu Herea în partida cu Metaloglobus București”, se arată pe site-ul clubului Ripensia.

Meciul de fotbal dintre Ripensia Timisoara si Dunarea Calarasi, contand pentru etapa 24 din Liga a 2-a, disputat sambata, 7 martie 2020, pe terenul Electrica din Timisoara. SEBASTIAN TATARU/ MEDIAFAX FOTO

Deocamdată, doar plecări de la Ripensia

Clubul roș-galben din Timișoara nu a anunțat transferuri noi, ci doar plecări. Pe lângă Horațiu Moldovan, au mai plecat și Vlad Chera, care era împrumutat de la Viitorul, și George Monea, aflat la final de contract.

Singura revenire este cea a lui Haralambie Mociu, portar care fusese împrumutat la Foresta Suceava.

Nici în staff, noul antrenor principal Cosmin Petruescu nu a cerut noi secunzi, deși Călin Mada a plecat după Alexandru Pelici la CSM Reșița.

Autor: Anda DELIU Publicat: 17 Jun. 2020, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă