Rezultatele bune obținute de FC Hermannstadt, puse pe seamna a două mutări foarte inspirate. Raul Opruț, despre secretul succesului sibienilor: ”După venirile lor, echipa e în continuă ascensiune. Sunt două persoane care știu fotbal”

Răzvan STÎNGĂ 05 Dec. 2021, 15:26 Liga 2

FC Hermannstadt va fi, cu siguranță, una dintre echipele care vor avea un cuvânt important de spus în play-off-ul de promovare al Ligii a 2-a. Sibienii vor prinderea locului 1 sau locului 2, pentru a urca direct în Liga 1 și a nu mai fi nevoiți să treacă, eventual, prin emoțiile unui baraj cu o formație din prima divizie.

Raul Opruț are mare încredere în Marius Măldărășanu și Dănuț Coman: ”Sunt două persoane care știu fotbal” 

Raul Opruț (23 de ani), un jucător important în lotul condus de Marius Măldărășanu, are mare încredere că echipa va reuși să revină în Liga 1 după un singur sezon petrecut în Liga 2. Fundașul își pune baza, în principal, în antrenorul principal și în președintele Dănuț Coman.

La final de an, fundașul și-a spus impresiile cu privire la cele 16 meciuri jucate de FC Hermannstadt în Liga 2. Raul Opruț are planuri pe termen lung cu clubul din Sibiu, pe care vrea să îl ajute să obțină rezultate bune și în Liga 1, după eventuala promovare.

Anul acesta avem o echipă foarte bună și suntem un grup unit, iar acest lucru ne ajută să avem rezultate. După venirile lui «mister» (n.r. – Marius Măldărășanu) și Dani Coman, echipa e în continuă ascensiune. Sunt două persoane care știu fotbal și, cu siguranță, odată cu promovarea și construirea noului stadion, clubul își va propune obiective mai mari.

Iau lucrul acesta ca pe o motivație pentru a-mi atinge atât obiectivele personale, cât și pe cele ale clubului și sunt conștient că fiind cel mai bine cotat jucător, sunt foarte multe așteptări de la mine. Vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajut echipa să promoveze”, a spus Raul Opruț, pentru Digi Sport.

Raul Opruț, 13 meciuri din 16 în acest sezon de Liga 2 

Fundașul Raul Opruț a rămas în lotul lui FC Hermannstadt după retrogradarea în Liga 2. A fost folosit în 13 din cele 16 etape scurse din campionatul diviziei a doua și a și marcat un gol, în etapa a 14-a, în confruntarea cu Astra, câștigată cu 5-0.

În plus, după începutul acestui sezon, Raul Opruț a fost convocat și la câteva dintre acțiunile echipei naționale U21.

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Dec. 2021, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă